Setmanari d'informació local - 138 anys

Xesc Martí i Patrick Umbert s'imposen en la Diada Ciclista de Son Carrió

A Campos Felip Martí va participar en diferents carreres amb sort dispar

Aquest passat dissabte i amb motiu de la celebració de la VIII Fira Ramadera de Son Carrió es va disputar la primera edició d'una Diada Ciclista que s'espera s'arribi a consolidar dins el calendari illenc. Competiren diferents categories des d'alevins fins a fins a Élites i Sub 23 comptant amb una destacable participació de ciclistes, en les quals hi havia alguns sollerics. En la categoria d'alevins, que havien de fer sis voltes a un circuït urbà de 800 m. completant gairebé 5 quilòmetres destacar la clara victòria del solleric Patrick Umbert que va rodar a una mitjana de 32'6 qms/h, realitzant una bona cursa. Per la seva banda, en infantils que havien de fer 15 voltes al mateix circuit recorreguent un total de 12 qms. hi va participar el fornalutxenc Felip Martí que aconseguí una destacable quarta posició amb un total de 4 punts. Per altra banda, també aquest cap de setmana, en que sembla sovintejaren les fires, es va disputar una nova edició del trofeu Fira de Campos oberta a diferents categories i on la presència de ciclistes de la nostra comarca fou més bé mínima. La prova es va disputar al velòdrom de Campos i cal destacar la presència del fornalutxenc Felip Martí que participà en la carrera eliminació en infantils i en la qual aconseguí la vuitena posició. Martí també va participar a la carrera de puntuació infantil en la que aconseguí la tercera posició amb 6 punts i a la combinada d'infantils nascuts el 1986 i 1987 en la qual fou quart de la general amb 13 punts.