Setmanari d'informació local - 138 anys

Les solleriques, salvades per coratge

Començaren darreres aquesta fase de salvació i acaben líders amb quatre victòries seguides (38-46)

Bons Aires (18+20): Pastor (12), Milan (7), Reus, Garcia (5), Capellà (8), Garau (2), Villaronga i Seguí (4).
Caf. París (16+30): San Sebastián (2), Moragues (6), Grauches, Frau (12), Serrano, Frontera (15) i Peñas (11).
Àrbitres: Moragues i Ortega. Xiularen 20 faltes a les locals i 17 a les solleriques.

Darrer partit del play-off de descens davant el Bar Mavi Bons Aires. Les solleriques, ja sabent el resultat de l'altra partit entre Isisser - Ca Vostra (43-51), obligava a que no s'hagués de guanyar forçossament, però que si es perdia, s'havia de fer per menys de 8 punts per tal de mantenir la categoria. Tot i això, el conjunt de Sóller va sortir amb la clara idea de guanyar el partit. Prova d'això és el parcial inicial de 0-5 si bé els primers minuts varen ser molts fluixos per part dels dos equips ofensivament, efectuant una primera part molt igualada que s'arribava al descans amb un ajustat 18-16. A l'inici de la segona, el parcial favorable va ser pel Bons Aires (6-0) que posava en perill la salvació fins el minut 13, en que el marcador estava nou punts amunts (34-25), moment clau on amb una prova de voluntat i força, es va fer un parcial de 16-0 (34-41), practicament sentenciant el partit a manca de dos minuts. D'aquesta manera, l'equip solleric salvava, amb nota excel.lent, i quedant primeres, la categoria autonòmica.