Setmanari d'informació local - 138 anys

Celebrar 50 anys, el millor regal per la família d'Es Canyís

Maria Bernat i Mateu Frontera fundaren el restaurant

Més de 800 clients i amics es reuniren dimarts dia 29 de juny per celebrar el cinquantè aniversari del Restaurant Es Canyís. Aquest restaurant es caracteritza per haver mantingut l'essència familiar de quatre generacions combinada amb un inmillorable i amigable servei i una oferta de qualitat. Maria Bernat i Mateu Frontera fundaren Es Canyís el 1954 on inicialment sols es servien caragols, pinya, vi i gaseosa. El 1968 Anita, filla del matrimoni fundador, arribà al Port amb els seus fills i el seu marit, Michelle Perrotte. Aquest passà a ocupar-se de la reposteria. El 1970 Maria i Mateu decidiren començar les obres de l'edifici d'Es Canyís. El 1976 Juan Palou s'incorporà com jefe de cuina. Quatre anys més tard, Patrice, nét dels fundadors, decidí agafar l'explotació d'Es Canyís juntament amb la seva esposa, Angelita Hernández. La quarta generació arribà el 1992 amb Alícia Perrotte. El seu germà Víctor, el 1994 començà a treballar a la cuina. 4 anys després Anaïs, la petita, s'inicià en la reposteria.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.