Ahir es va celebrar amb una bona participació de públic la Fira de la Taronja, un esdeveniment que persegueix potenciar el fruit que dóna nom a la Vall i revaloritzar -lo. La organització ha anat a càrrec l'Ajuntament, amb la col·laboració del de Fornalutx i de la Cooperativa Sant Bartomeu. Més de 17 restaurants s'han sumat enguany a les jornades gastronòmiques dedicades al cítric i, ahir, van oferir a plaça la possibilitat de tastar els seus plats. Durant les properes dues setmanes serviran en els seus establiments menús especials amb la taronja com a ingredient estrella.
L'esdeveniment ha comptat amb la participació dels comerciants. Suc de taronja, tallers, concursos de mostradors, showcookings, concurs de gintònic -a càrrec de Benet Vicens i Toni Motoso, respectivament- van completar els actes.
Ahir capvespre la plaça de Fornalutx va acollir un concorregut concurs de coques i els batles de Sóller i Fornalutx Carlos Simarro i Joan Albertí, juntament amb la regidora d'Aghricultura, Andrea Pomar, van lliurar el premi taronja a l'agricultor Joan Vives Colom que va rebre una obra que l'artista Salvador Martínez ha creat per a l'ocasió.