Setmanari d'informació local - 139 anys

La desena edició de la Fira de la Taronja premia els seus iniciadors

Aquest cap de setmana Sóller ha celebrat la primera part i els actes centrals de la Xena. Fira de la Taronja i ho va fer amb una taula rodona celebrada divendres al centre Capvespre de la Cooperativa Sant Bartomeu. A la taula rodona “Les aliances entre el turisme el paisatge i la cultura”, hi van prendre part representants del Govern Balear, del Consell de Mallorca, de la Federació Hotelera de Balears i del sector agrari (ASAJA i Unió de Pagesos).

El programa específic començà dissabte amb la realització de diferents tallers per a totes les edats a la Plaça Constitució: contes, manualitats , cuina, fotografia, pintura... tot al voltant del món dels cítrics i el vespre música i oferta especial de 'pintxos' i tapes als bars dels voltants.

Diumenge, dia central de la Fira es va inaugurar devers les 10,30 amb l'assitència de les autoritats i organitzadors. El matí es va celebrar un showcooking amb cítrics a càrrec de Juan A. Fernández, tallers de decoració, visites guiades als horts, organitzats per +Cultura i Capvespre. El migdia, abans del concert de la banda de música, es va celebrar un senzill acte per commemorar el desè aniversari de l’esdeveniment en el qual es van llkiurar sengles plaques als seus iniciadotrs, el pagès Antoni Burgos i l'ex-regidor i actual president de la Cooperativa, Miquel Gual. El complet programa continuà durant tot el dia i el públic va poder gaudir d'un ambient agradable i, sobretot, va poder tastar molts productes elaboaats amb tatronges i llimones de la Vall, des d'un simple suc a reposteria tradicional i dolços.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.