Setmanari d'informació local - 138 anys

L’aparcament de Marineria està llest i serà d’ORA el 2020

L’aparcament del moll de marineria ja està finalitzat i aquest estarà regulat per zona blava tot i que segons fonts de Ports IB aquesta tarifació ja no es posarà en marxa el present estiu i no serà vigent fins l’any 2020.

Aquesta setmana han quedat enllestits i senyalitzats els vials de circulació i les zones d’estacionament, ja pintades de blau en previsió de la futura regulació.

En total l’aparcament s’ha dividit en 12 zones d’aparcament 10, amb sis places i dues de dus places, el que fa un total de 64 places. Les àrees d’aparcament estan separades per parterres en els que s’han sembrat moreres bordes que amb el temps donaran una mica d’ombra a la zona. Hi ha vials de doble sentit de circulació que permeten tant l’accés a l’aparcament com a la zona de la concessió privada on també s’estan finalitzant les obres dels tres edificis.

Finalització

Segons Xavier Ramis, director de Ports IB en funcions, està previst que les obres que s’han realitzat a la parat pública del moll -edifici de pescadors i aparcament- es lliurin al Govern aquest mes de juliol. Ports iniciarà immediatament el procés de concessió administrativa de les instal·lacions de la nova llotja de peix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.