Setmanari d'informació local - 138 anys

Els hotelers de Sóller planten cara a la crisi amb un vídeo

Visita Sóller. | visitsoller.com

L'Associació Hotelera de Sóller ha encarregat un vídeo de promoció que aquest dissabte s'ha començat a difondre per les xarxes socials. Aquesta iniciativa vol transmetre un «missatge positiu» i alhora mostrar l'essència de la Vall, els seus paisatges, la seva oferta cultural, senderista i de restauració i els seus productes locals.

El vídeo ha estat realitzat per la periodista Mar Puigserver, qui també li posa veu en 'off'. De moment es difon només en català (amb accent 'solleric') amb subtítols en cinc idiomes. Segons el president de l'Associació Hotelera de Sóller, Lluís Rullan, «volem donar un missatge positiu i mostrar el millor de la nostra oferta». Segons Rullan, el vídeo serà ara també traduït almenys a l'espanyol i a altres idiomes.

Aquest diumenge està previst el seu llançament per totes les xarxes socials a gran escala. En l'enregistrament es mostra al potencial visitant la destinació mentre es toca la 'fibra' més sollerica, ja que comença amb impactants imatges del Firò: «Som valents i ja tenim experiència a lluitar contra l'enemic», comença dient amb imatges del simulacre de l'any passat. «Res ens pararà» és el missatge en positiu dels hotelers de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.