Setmanari d'informació local - 138 anys

L'estrany accident de Son Banya va ser provocat per un resident de Sóller

El cotxe col·lidí amb el vehicle policial per la part davantera.

El sorprenent accident de trànsit en el poblat de Son Banya d'aquest dissabte passat va ser provocat per un resident solleric que anà a comprar cocaïna a les 04:00 de la matinada.

L'home, de 41 anys i d'origen magrebí, es presentà al poblat amb el seu cotxe de la marca Seat, i en sortir va ser interceptat per agents de la Policia Nacional. Aquests varen inspeccionar el vehicle, on hi trobaren una substància blanca amb totes les traces de ser cocaïna. Els agents la confiscaren, el deixaren partir i proseguiren amb les seves tasques de vigilància.

Va ser així com, en adornar-se'n, el Seat havia donar mitja volta i es dirigia amb les llums apagades i a tota velocitat cap a ells. El cotxe col·lidí amb el vehicle policial per la part davantera.

Els agentes procediren a detenir l'home i fer-li les proves d'Alcoholemia, que donaren positiu en 0,70 milígrams d'alcohol en aire respirat. En demanari explicacions per la seva acció perillosa, l'home digué «quan m'heu llevat la retxa m'heu llevat la vida, per aixó vos he envestit».

El conductor ha passat dues nits al calaboços. El jutge de guàrdia l'ha deixat en llibertat per sorpresa de la policia, que exercirà l'acusació particular en considerar que va atemptar contra l'autoritat en un intent d'homicidi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.