Setmanari d'informació local - 138 anys

Un bomber de 27 anys és precipita des de més de 30 metres al torrent de Biniaraix

Un bomber va resultar ferit de gravetat el passat divendres dia primer de gener en precipitar-se des d'uns 30 metres a Es Cornador Gran. La víctima realitzava la ruta que parteix del barranc de Biniaraix amb un acompanyant, també bomber, que va ser qui donà la veu d'alarma.

L'accident va passar a les 17.20 hores, quan el jove, que estava fora de servei, va patinar i és va precipitar prt uns 10 metresa, i després va rodalar uns altres 20 més. Va patir cops per tot el cos. La caiguda, segons el Samu-061, li va provocar fractures a les dues cames i policontusions.

Efectius de Grup de Rescat de Muntanya dels parcs d'Inca i Sóller, així com agents de la Guàrdia Civil, es varen desplaçar immediatament fins al lloc per auxiliar la víctima. Una ambulància medicalitzada del Servei d'Actuació Mèdic Urgent (SAMU-061) no va poder Accedir al ferit per les inclemències meteorològiques i el tall de les carreteres de la zona.

Els equips d'emergències varen aconseguir finalment localitzar els dos bombers, que sufrien hipotèrmia, i es va donar per conclòs el rescat a la 1.00. Els sanitaris es desplaçaren a les Cases de l'Ofre, on varen estabilitzar el ferit, i des d'on l'ambulància els va traslladar amb urgència a l'hospital de Son Espases, a Palma.

El senderista accidentat fèia dos mesos que s'havia incorporat a Grup de Rescat de Muntanya del parc de Sóller. «Ha estat un rescat molt complicat professionalment, però sobretot personalment», vaten publicar ahir a els bombers de Mallorca al su twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.