Setmanari d'informació local - 138 anys

Un conductor s'adorm i provoca un accident amb múltiples ferits a la carretera de Sóller

Estat del cotxe accidentat.

Aparatós accident de trànsit a la carretera de Sóller. Entorn de les 14,10 hores d'aquest diumenge, dos vehicles que circulaven en diferent sentit de la marxa han topat després de quedar un dels conductors dormit mentre conduïa.

El sinistre ha tingut lloc al punt quilomètric número 11 de la carretera de Sóller, al terme municipal de Bunyola. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat amb molta celeritat agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, Policia Local de Bunyola i diverses ambulàncies de el Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU-061) que s'han fet càrrec de l'auxili de els ferits.

Les primeres hipòtesis de la investigació de l'accident apunten que un dels conductors es va quedar adormit al volant, va perdre el control de el vehicle, va envair el carril contrari carregant contra un altre turisme que circulava de forma correcta. A conseqüència d'això, diverses persones han resultat ferides de diversa consideració. Totes elles han estat traslladades a diferents centres hospitalaris.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del que va passar i de la confecció del corresponent atestat policial. L'accident ha generat alguns talls molt puntuals de la circulació fins que les grues han retirat els vehicles implicats. La Guàrdia Civil i la Policia Local de Bunyola van regular la circulació evitant així retencions en la circulació de la via.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.