Setmanari d'informació local - 138 anys

Rescatat un senderista de 71 anys ferit a la Serra de Tramuntana

Rescatat un senderista de 71 anys ferit a la Serra de Tramuntana.

Laboriós rescat a la Serra de Tramuntana. Agents del Grup de Rescat i Intervenció de Muntanya (GREIM) de la Guàrdia Civil en col·laboració amb 'El Cuco', helicòpter de l'institut armat, varen practicar dimarts el rescat d'un home de 71 anys a la Serra de Tramuntana.

Al capvespre la central telefònica de l'112 va rebre la telefonada d’una dona perquè no localitzava al seu pare,després d'haver-se separat d'ell mentre es trobaven en el camí de l'Arxiduc. Ella deia que l'havia deixat darrere per anar fins al seu vehicle a recollir unes sabatilles per al seu progenitor que no podia continuar la marxa en haver-se fet mal al turmell amb una ensopegada i destrossar les botes.

Al lloc dels fets es desplaçà l'helicòpter de la Guàrdia Civil, que en no saber el punt exacte on es trobava el senderista i ja gairebé sense llum, varen decidir efectuar un vol de reconeixement. Els agents localitzaren el senderista que els feia senyals amb la llum del seu telèfon mòbil. Els especialistes del GREIM davallaren fins al punt on es trobava l’home que fou traslladat amb l’helicòpter fins a la base militar de Son Sant Joan on el va recollir un familiar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.