Setmanari d'informació local - 138 anys

Rescaten una corredora eslovaca després de perdre-se durant el descens del Puig de sa Rateta

Imatge del rescat. | R.S.

Un esportista eslovaca, de 27 anys d'edat, ha precisat ser rescatada aquest diumenge després de perdre-se durant el descens que estava realitzant al Puig de sa Rateta, a Sóller.

Integrants de el Grup de Muntanya dels Bombers de Mallorca, del parc de Sóller, han hagut d'acudir al rescat, localitzar la víctima i procedir al trasllat fins a un punt segur. Segons els experts, l'excursió del Puig de sa Rateta des del Gorg de Cuber implica una distància aproximada d'uns nou quilòmetres i una alçada d'uns 1.100 metres. Alguns dels seus trams representen un elevat risc de perillositat. La dona es trobava molt desorientada, atordida i famolenca.

Per causes que es desconeixen, la corredora va perdre la seva posició i es va desorientar. Després de diversos minuts totalment perduda donant voltes en cercle, va decidir alertar els equips d'emergència.

Després comunicar-se amb el telèfon d'emergències de l'112, diverses dotacions dels Bombers de Mallorca varen acudir a la seva posició. Un cop assegurada amb les corresponents proteccions i cordes, els professionals dels equips de rescat varen aconseguir durr-la fins als vehicles. Els bombers van haver de subministrar aigua i barretes energètiques, a més de tapar-perquè es queixava que tenia molt fred.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.