Setmanari d'informació local - 138 anys

Quatre ferits en bolcar un cotxe a l'entrada de Sóller

Aparatós accident de trànsit a Sóller. Quatre joves han resultat ferits, dos d'ells de gravetat, en bolcar el vehicle en què viatjaven en el punt quilomètric 56 de la Ma-10, carretera de Deià a Sóller, just a l'altura de l'accés de Cas Xorc.


El sinistre es produí a les 19:57 hores de dilluns passat quan, per causes que es desconeixen i que estan sent objecte d'investigació, el conductor del turisme va perdre el control patint una sortida de la via que acabà amb el cotxe bolcat en un descampat.
Ràpidament, agents de la Policia Local de Sóller, Guàrdia Civil, Bombers de Mallorca i ambulàncies del SAMU-061 es varen presentar al lloc de l’accident per auxiliar a les víctimes. A l'interior del vehicle hi viatjaven quatre persones, totes elles residents a Palma. El conductor del vehicle i el copilot varen resultar ferits de gravetat i hagueren de ser traslladats fins a l'hospital de Son Espases (el conductor) i a la clínica Quirón Palmaplanas (l’acompanyant).


El pronòstic dels pacients era reservat a l'espera de la realització de proves mèdiques al centre hospitalari.
Per la seva banda, en tractar-se d'un accident a la carretera, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació. Els agents de la Policia Local de Sóller varen regular la circulació per evitar retencions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.