Setmanari d'informació local - 138 anys

Els interiors de bars i restaurants podran obrir fins a les 18 hores

SOLLER. EPIDEMIAS. CORONAVIRUS. MEDIDIAS RESTRICTIVAS EN SOLLER. EL GOVERN HARA UN CRIBADO MASIVO A LA POBLACION Y PROHIBE EL CONSUMO EN EL INTERIOR DE BARES Y RESTAURANTES. | SOLLER
Els bars i restaurants podran obrir els interiors a partir d'aquest pròxim diumenge fins a les 18.00 hores, segons ha comunicat el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela. Balears avançarà en la desescalada a partir d'aquest cap de setmana, quan el toc de queda es retardarà fins a la mitjanit, després que el Tribunal Superior de Justícia hagi donat el vistiplau a continuar aplicant restriccions de drets fonamentals sense estat d'alarma a les Illes.
Es permet l'obertura d'espais interiors a Mallorca i en el cas dels establiments que tenen habilitada terrassa exterior, el límit dels interiors es fixarà en el 30%. En tot cas, el màxim permès serà de 150 persones. Les taules seran de 4 persones com a màxim i el tancament obligatori s'allargarà fins les 18 hores.
Quant als exteriors, es podrà tenir el 100% de l'aforament sempre que no se superin els 250 clients; les taules podran ser, com a màxim, de 4 a Mallorca. L'hora límit de tancament serà a les 23.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.