Setmanari d'informació local - 138 anys

Investiguen a Fornalutx la mort d'un jove turista alemany per una caiguda

S'investiga ara qué va passar i des d'on va poder caure el jove per matar-se en aquesta casa del centre

Imatge del lloc dels fets. | Emilio Queirolo

Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'han fet càrrec de la investigació de la mort d'un jove turista alemany que va caure d'un habitatge situat al carrer Tramuntana 6 de Fornalutx.

A primera hora d'aquest diumenge, l'al·lota de la víctima -també de nacionaitat alemanya- va alertar els equips d'emergència. Digué que el seu al·lot havia aparegut mort a la casa d'uns familiars on passaven uns dies de vacances.

Els joves estaven vegent per televisió el partit de seleccions entre Portugal i Alemanya. Varen consumir alcohol. A primera hora d'aquest diumenge, ella es va adonar que l'al·lot no era dins la casa. El va cercar fora, i va ser llavors quan trobà el cos extés a terra sense vida.

Molt afectada i nerviosa, va poder telefonar al número d'emergències i demanà ajuda. En arribar, els equips sanitaris i policials trobaren a l'al·lota abraçada a el cadàver. Havia patit un atac d'ansietat. Va ser traslladada d'urgència fins a l'hospital.

S'investiga ara qué va passar i des d'on va poder caure el jove per matar-se en aquesta casa del centre de Fornalutx, en un carrer peatonal i escalonat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.