Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern construirà un nou pantalà de prolongació del contradic

L'actuació no suposarà un augment en el nombre d'amarraments

El Port tendrà un nou pantalà per amarrar embarcacions. El Consell de Govern ha atorgat l'autorització prèvia a Ports de les Illes Balears per fer la despesa necessària per a la licitació de l'obra del projecte constructiu d'un nou pantalà de prolongació del contradic del Port de Sóller per un import total de 963.293,66 euros.

Es tracta d'unes actuacions de millora que pretenen millorar el funcionament de l'activitat portuària i que no suposa, en cap cas, un augment de la capacitat i manté el mateix nombre d’amarraments que l’actual pantalà.

Les motivacions del Govern per autoritzar aquestes actuacions, segons s'ha explicat avui són dues, per una banda el mal estat del pantalà actual i per una altra, la necessitat de construir una nova infraestructura més resguardada, ja que actualment el pantalà es localitza en una zona relativament desabrigada del Port i, durant els temporals, els moviments diferencials entre els mòduls que la componen han provocat múltiples problemàtiques de seguretat així com danys i trencaments a les embarcacions amarrades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.