Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern elimina les limitacions en les reunions socials nocturnes

SOLLER. EPIDEMIAS. CORONAVIRUS. RESTAURACION. INDIGNACION EN EL SECTOR DE LA RESTAURACION POR LA NUEVAS RESTRICCIONES. | SOLLER

El Consell de Govern ha acordat aquest dilluns posar fi a les limitacions socials nocturnes a Mallorca. Fins ara, els no convivents no podien reunir-se a partir de la 1 de la matinada, ni en interiors ni exteriors.

Des del Govern han argumentat que, donada la millora de la situació epidemiològica i assistencial, la Conselleria de Salut ha dictat una resolució per la qual s'eliminen les limitacions nocturnes en les trobades socials i familiars entre no convivents a Mallorca i Formentera i es redueixen en una hora a Eivissa, on quedaran de les 2.00 a les 6.00 hores. Quant a Menorca, ja havien estat eliminades.

L'ocupació màxima de les taules d'establiments d'entreteniment, restauració i oci nocturn, Eivissa s'iguala amb la resta de les Illes i passa a ser de 8 persones en els interiors i de 12 persones en els exteriors. Aquestes mesures estaran en vigor fins al pròxim 13 de setembre, quan es tornaran a revisar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.