Setmanari d'informació local - 138 anys

El nou col·legi de Fornalutx tendrà dues plantes i sis aules entre infantil i primària

Les obres tenen un cost de 689.814 euros

47189

El nou col·legi de Fornalutx d'infantil i primària tendrà dues plantes i estarà dotat amb sis noves aules. El projecte de millora del centre educatiu per a 35 alumnes tendrà un cost de 689.814 euros.

Avui matí, la Conselleria d'Educació i Formació, a través de l'IBISEC, ha lliurat de manera telemàtica a l'Ajuntament de Fornalutx el projecte de l'ampliació del CEIP de Fornalutx. El projecte té un termini d'execució de vuit mesos una vegada iniciades les obres i el centre estarà ubicat on actualment se situa l'aula d'eduació infantil. El nou edifici contempla un accés a través d'un passadís des del carrer de sa Rutllana.

Ara la Conselleria queda a l'espera de la llicència urbanística per continuar els tràmits per a la construcció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tony, fa mes de 2 anys

En hora buena buena, es una gran noticia y muy bien acertada.
Esos lugares de la Rutllana, me son muy bien conocidos como seguro que también lo serán para el padre del actual alcalde y Juan Alberti su hermano Salvador, Vicente Ferrer y muchos otros, nosotros literalmente ablando allanamos el campo para jugar a fútbol.
Yo atendí unos meses a las escuelas de la Rutllana cuando fueron recién construidas Jordi era en aquel entonces el Alcalde.-Seguro que serán mejores que las viejas escuelas que teníamos en los traseros del Ayuntamiento,, pero bueno eramos todos felices .
Felices Fiestas a todos un fuerte abrazo de uno de los vuestros.
Por fin estos años habéis dejado descansar al bello animal el Bou.
Antonio Hernandez Magan

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente