Setmanari d'informació local - 138 anys

Un manobre accepta un any de presó per estafar 7 persones a Sóller

47253

Sempre li avançaven els doblers, però mai arribava a fer la feina que havia pactat. Un manobre va admetre aquest divendres davant la jutgessa del Penal número 4 de Palma que entre els anys 2012 i 2018 va estafar un total de set persones a Sóller per un import de gairebé 9.000 euros.

L'acusat, de nacionalitat espanyola i que ara resideix a Andalusia, va acceptar un any de presó per aquests fets. Abans de la vista, diversos perjudicats havien cobrat els diners defraudats.

Els delictes es remunten en els seus inicis a març de 2012. En aquesta ocasió, la primera, un home li va lliurar a compte 3.500 euros per a una reforma a casa seva. El manobre inicià la reforma, però amb deficiències importants i deixant-la sense acabar.

El 2016 tornà a estafar un altre client en aquesta ocasió, amb una mampara de dutxa que mai no va instal·lar, però que va cobrar com si sí que ho hagués fet. I així també durant 2017 i 2018 amb diversos aparells d'aires condicionats, obres a banys i petites reformes en habitatges de Sóller. La seva estratègia era exigir sempre el pagament de part del pressupost.

Aquest divendres, l'acusat a través de videoconferència, es va declarar autor dels fets que li imputaven. El seu advocat, Josep Perelló, va aconseguir un acord amb la Fiscalia abans de la vista perquè la pena quedés fixada en un any. La condemna va quedar suspesa durant tres anys, sempre que aboni 6.742 euros a les víctimes en aquest període.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.