Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller es posiciona com a bona ubicació per a grans rodatges

Netflix ha escollit un altre cop el municipi com escenari i aquesta setmana enregistra algunes escenes de la famosa sèrie The Crown

Desplegament del rodatge de la sèrie de Netflix The Crown. | Jaume Quirós

Un cop més Sóller es torna a convertir en un plató cinematogràfic per al rodatge d’una gran producció. Aquest pic es tracta de la sèrie britànica The Crown, que mostra el regnat d’Isabel II d’Anglaterra. El Port de Sóller i sa Calobra han acollit aquesta setmana la filmació del darrer viatge que va fer Lady Di (representada per Elizabeth Debicki) per Sardenya. La ubicació s’ha escollit, entre altres motius, per mor de la similitud entre la costa mallorquina i la de Sardenya.


De fet, Mallorca és un destí molt cotitzat a l’hora de rodar. Així ho explica el president de la Mallorca Film Comission, Pedro Barbadillo, qui afirma que «Mallorca reb 100 milions d’euros anuals gràcies a filmacions de publicitat, sèries i pel·lícules». Barbadillo assegura que «aquestes inversions estan en constant creixement a tota l’Illa. De fet, la sèrie britànica The Mallorca Files deixà a Mallorca 11 milions per temporada».


En aquesta ocasió el Port de Sóller i sa Calobra han estat escollits per la seva orografia, per les seves platges amb aigües cristal·lines, i també pels seus carrers. De fet, Pedro Barbadillo considera que «Sóller té molt bones localitzacions, sobretot per la seva arquitectura històrica i també la seva zona costera».

Podeu llegir el reportatge a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.