Setmanari d'informació local - 138 anys

La Vila tapa els clots i posposa l’asfaltat general a «després de festes»

L’asfaltat general que la Vila havia previst pel novembre s’ha posposat al primer trimestre de 2022 deixant els més de 18 carrers que s’havien inclòs al projecte sense enquitranar.
Com a sol·lució temporal la regidoria de Béns i Serveis està tapant els principals clots d’alguns dels carrers que es troben amb més mal estat.Així, durant les properes setmanes la brigada es dedicarà a tapar amb quitrà bona part dels clots del municipi. De moment, ja han fet feina al carrer d’en Bou (l’Horta) i també al Torrentó de Can Creveta.

Cal recordar que per dur a terme l’asfaltat d’aquestes vies, l’Ajuntament va rebre una aportació procedent del Consell i el Govern per cofinançar la pavimentació dels 18 carrers que apuja a 300.000 euros en total.Tot i aquesta decisió d’ajornament, des de l’Ajuntament s’ha pres la decisió d’anar tapant els clots després que amb les darreres pluges han augmentat considerablement.

Queixes veïnals
Davant aquesta decisió d’ajornar l’asfaltada general com avançà la setmana passada aquest setmanari, els veïnats del Port han mostrat el seu malestar. «No només les carreteres gestionades pel Consell estan en mal estat, el 80% dels carrers del Port estan en males condicions i mal il·luminats. Sou benvinguts a passejar pel Port, girar un peu o foradar una roda», lamenten. Exigeixen que no ‘lluitin’ amb el Consell únicament per asfaltar Sa Figuera, ja que «la carretera d’Antoni Montis i fins i tot el tram de la MA-2124 fins a la rotonda del túnel també està deteriorat». Han aprofitat la reivindicació per recordar que «deu fer anys que no hi ha llum a la carretera al costat del desviament de Ca’n Repic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.