Setmanari d'informació local - 138 anys

El Tren demandarà el Govern per obligar-lo a fer quatre freqüències

Transports exigeix vuit viatges diaris malgrat que vagin buits

Ferrocarril de Sóller manifesta en un comunicat que «l’oferta s’ha d’adaptar a la demanda».

La centenària companyia ferroviària Ferrocarril de Sóller ha anunciat la interposició d’una demanda contenciosa administrativa davant dels jutjats per la «imposició» de la Direcció General de Mobilitat i Transports del Govern balear (DGMT) de mantenir un mínim de quatre freqüències diàries del tren de Sóller, malgrat que no hi hagi demanda per la situació sanitària i per la consegüent caiguda del turisme. Segons ha manifestat l’empresa en un comunicat, «entenem que l’oferta s’ha d’adaptar a la demanda i no té cap sentit que la DGMT obligui a mantenir freqüències amb els trens buits».


Cal assenyalar que durant les darreres setmanes hi ha hagut queixes a Sóller per la reducció d’horaris del tramvia. Segons l’empresa «històricament el nostre tramvia ha funcionat sempre, amb independència del nombre de viatgers que transporti, com un servei als ciutadans de Sóller, però les exigències sobre el tren per part de la DGMT ens porten a la necessitat d’adequar-ne les freqüències, com a previsió de futur, amb el compromís de la tornada a la normalitat quan les circumstàncies actuals ho permetin». En aquests moments el servei de trens entre Sóller i Palma està paralitzat per obres de manteniment, en principi fins al mes de febrer, fet que implicarà posar en marxa les quatre freqüències mínimes diàries (quatre trens en cada direcció) exigides pel Govern, independentment que arribin o no arribin els turistes, segons com evolucioni la pandèmia.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per El dimoni vos vetlla, fa mes de 2 anys

Una empresa privada explotant un servei públic… que ràpid se’ls hi oblida #todoporlapasta que els hi llevin la concessió i a plorar #llorones

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente