Setmanari d'informació local - 138 anys

El lema de la Fira 2022 serà ‘Consum responsable, Firó inoblidable’

47915
SOLLER - LA FERIA NO TENDRA PREGON NI INVESTIDURA DE VALENTES DONES. MALEN FAR ENSENYAT, GANADORA DEL CONCURSO ESCOLAR DE DIBUJO DE LA FIRA. | ARCHIVO

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana les bases per al concurs del cartell i del programa de la Fira 2022 i s’ha anunciat que el lema serà ‘Consum responsable, Firó inoblidable’.

El concurs està com cada any obert a tots els sollerics i solleriques, la tècnica és lliure i només es pot presentar un dibuix per participant. Les bases estableixen que els dibuixos no poden tenir més de quatre colors i que es podran presentar dissenys fins dia 30 de març a les 14 hores a l’oficina d’informació de l’Ajuntament amb el nom, llinatge, adreça i telèfon de l’artista al revés de l’obra. El jurat serà de lliure elecció per part de l’Ajuntament i decidira el guanyador sense possibilitat d’apel·lar, que serà premiat amb 400 euros.

Dibuix escolar

A més, també s’han aprovat les bases per l’anual concurs de dibuix escolar. El termini de presentació és el mateix, el premi és de 100 euros, amb la posssibilitat que si és elegit com a disseny pel cartell i programa se’l premiàs amb 400 euros. A aquest disseny hi ha d’aparéixer obligatòriament ‘Sa Fira 2022’.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.