Setmanari d'informació local - 138 anys

Les fortes ratxes de vent provoquen diversos incidents al Port

L'AEMET ha activat alerta groga a la Serra de Tramuntana

47971

Les fortes ratxes de vent han provocat avui diversos incidents a Sóller. Al Port han caigut alguns arbres que, per sort, no han causat danys personals ni tampoc materials. Un altre accident provocat pel vent d'avui ha estat la caiguda en grup d'una sisena de motocicletes també al Port, que estaven estacionades al carrer d'Antoni Montis.

Precisament l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) ha anunciat per avui l'activació d'una alerta groga a Sóller per fortes ratxes de vent que han arribat als 90 quilòmetres per hora. També preocupa el temps a la mar que, amb vent de l'est i sud-est, arriba a intervals de força 7 i ratxes fortes.

Plogudes

Quant a les pluges, aquest cap de setmana han caigut a Sóller un total de 16 litres per metre quadrat, una quantitat prou escassa si es té en compte que al municipi gairebé no ha plogut en els tres darrers mesos. De fet, segons l'estació meteorològica situada a Sa Vinyassa, en els mesos de desembre, gener i febrer han plogut únicament 29 litres per metre quadrat. Pel que fa a les reserves hídriques els embassaments de Cúber i del Gorg Blau es troben en el 72,67% de la seva capacitat, un percentatge poc habitual en aquestes dates de l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.