Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

La Fiscalia demana 147 anys de presó pels acusats de l'operació Valley

La vista prèvia al judici es va celebrar ahir

MALLORCA. TRAFICO DROGA. OPERACION VALLEY. La Guardia Civil incauta diamantes, coches de lujo y escopetas a los narcos de Sóller. MAS FOTOS EN EL DISCO DEL 12-05-2017 | Lluc Garcia

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears celebrà ahir la vista prèvia al judici contra 27 acusats, un d'ells en parador desconegut, dels delictes de pertinença a grup criminal i tràfic de drogues en la zona de Sóller i del Port de Sóller. La Fiscalia els acusa de dedicar-se a la venda a tercers de cocaïna, marihuana i haixix en el municipi. Per tals motius, reclama penes que sumen fins a 147 anys de presó; així com 370.798,16 euros de sanció.

Els fets es remunten a l'any 2016, quan alguns dels 27 acusats mantenien una estructura estable dedicada a la venda a tercers drogues. Davant aquest escenari, la Policia va realitzar un total de 13 entrades i registres, en els quals es van confiscar substàncies per valor de 67.764,36 euros i utensilis per al tractament d'aquestes.

En aquest context, i sobre la base de registres obtinguts del túnel de Sóller, el Ministeri Fiscal, conclou que, en un termini màxim d'un any, alguns d'aquests acusats van realitzar entorn d'uns 180 desplaçaments, amb un temps mitjà de permanència a Sóller de 35 minuts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.