Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

«Em fa molta il·lusió començar»

Llum Castañer Morenilla (Sóller, 1979) és la nova regidora de Serveis Socials. Després de la dimissió de Joan Ruiz, Castañer ha començat a formar part del grup de Govern. És directora a l’agroturisme Ca’n Quatre. Quan té temps lliure li agrada molt gaudir de la mar i de la muntanya, cada una en el seu temps i passar temps amb la seva família. Sempre li ha agradat molt viatjar i ha viscut un any a Alemanya, mig any a Anglaterra i cinc anys a Barcelona.

-Ja heu anat per l’Ajuntament?
-Si, ja he anat per allà a veure els companys i m’han explicat un poc la meva feina a partir d’ara, però encara no m’hi he posat. Na Marga Morey m’ha explicat tot com funciona i m’ha presentat a tothom, encara que molts ja els coneixia. Així que sí ja he anat per allà i he vist un poc com funciona tot ara només queda posar-me al capdavant i començar a fer feina, em fa molta il·lusió i moltes ganes començar aquesta nova etapa de la meva vida tant personal com laboral.

-Quan és la investidura?
-Encara no ho sé ben bé. No hi ha un dia en concret previst, esper que sigui prest perquè tenc moltes ganes de començar a fer feina. Han enviat les meves credencials a la junta electoral i hem d’esperar que ens responguin. A continuació s’haurà de fer un ple per la dimissió de Ruiz i després ja es podrà fer la meva investidura.

-Per què no heu decidit agafar la regidoria de Joan Ruiz?
-La regidoria de Joan Ruiz requeria moltíssimes hores i molta feina. És una regidoria que se li ha de dedicar molt de temps. Ell s’hi dedicava exclusivament però jo fent una altra feina no li puc dedicar tantes hores com m’agradaria. A més, aquests mesos d’estiu és quan més volum de feina tenc al treballar dins el món de l’hoteleria i jo si em compromet m’agrada fer bé la meva feina. No volia agafar una cosa sense poder complir els meus objectius. Jo crec que Carlos Darder sap més com funciona i s’hi pot dedicar més que no jo.

-Queda poc temps de legislatura. Vos preocupa no fer suficient?
-De moment no em preocupa. També no sé exactament el volum de feina que tendré fins que no comenci, després ja voré. Pot ser que se’m faci un període breu i que no pugui complir tots els objectius que desig en el temps que queda, però faré tot el que estigui en les meves mans per ajudar a Sóller i a la seva gent. No em preocupa el poc temps que tenc però pot ser en un futur me’n manqui.

-Quins són els vostres objectius?
-Encara no els tenc ben definits perquè no he començat a fer feina a l’Ajuntament. Fins que no m’hi fiqui de ple i vegi la feina que tenc i així com estan les coses no podré marcar-me uns objectius o fer segons quins plans. Preferesc esperar un poc, començar la feina i llavors ja quan ho tengui tot ben definit escoltar el que la gent necessita i ajudar-los dins de les meves possibilitats.

-Des de quan militau al PP? Heu format part d’un altre partit polític?
-Des de fa bastants d’anys. Mai he format part d’un altre partit que no sigui el popular.

-Com us vau sentir quan li digueren la notícia?
-No m’ho esperava gens, em vaig quedar un poc en shock i vaig demanar 24 hores per pensar-ho. Al cap i a la fi havia de pensar si podia compaginar les dues feines i em preocupava no poder fer-ho bé. Però en menys de 12 hores em vaig decidir, em va parèixer molt bona idea i em va fer molta il·lusió. Des d’aquell moment aquest és el sentiment que tenc. Ara ja només estic ansiosa per començar la meva feina.

-Veis compatible aquesta feina amb la vostra?
-Al principi vaig pensar que seria molt difícil compaginar les dues feines i també la meva vida personal, però soc una persona molt organitzada i si em compromet amb una cosa don el 200 % per complir-la, així que crec que amb aquests principis i si m’organitz bé i duc la feina sempre al dia ho podré fer bé i podré ajudar al poble que és el que més m’interessa.

-Què creis que podeu fer per ajudar a Sóller?
-Com he dit fins que no m’hi fiqui del tot no ho sabré ben bé, però de moment pens fer partides i demanar totes les ajudes possibles i aprofitar-les al màxim per poder ajudar a totes les persones d’aquest poble que per desgràcia pateixen mancances. La meva prioritat és ajudar a les persones que ho necessitin i pens demanar totes les ajudes possibles i fer tot el que està en les meves mans per aconseguir-ho.

-Com veis les futures eleccions?
-No en tenc n’idea, no sé ben bé què dir. Estic segura que seran unes bones eleccions passi el que passi, però encara és un poc prest per opinar. Sigui el que sigui el més important és l’opinió del poble i no la meva.

-Com és la vostra relació amb els vostres companys?
-De moment molt bona. Malgrat pesar d’haver estat una notícia sorpresa la veritat és que tots m’han rebut amb els braços ben oberts. Per sort els conec a tots des d’abans i amb tots tenc molt bona relació. Com que encara no m’he posat a fer feina no sabria dir 100% la relació amb ells perquè una cosa és la relació fora de la feina i l’altre dins ella, però jo crec que anirà molt bé.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.