Setmanari d'informació local - 138 anys

Els termòmetres de Sóller han marcat 33 graus durant gairebé tota la nit

És l'indret de Mallorca on s'han donat les temperatures més altes

48483

Nit de molta calor a bona part de Mallorca on l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que la nit d'aquest passat dimarts ha estat tòrrida en molts punts de l'Illa. Sóller no n'ha estat una excepció, ja que segons l'estació meteorològica de Sa Vinyassa des de les 22 hores a les 4 hores la temperatura a la Vall no ha baixat dels 33 graus. Per altra banda, les mínimes no han descendit dels 27,6 graus.

Precisament es tracta del municipi on s'han donat les temperatures més altes seguit de Banyalbufar (29 graus), Palma (28 graus), Pollença (28 graus), Far de Capdepera (28 graus), Andratx (27 graus) i Portocolom (26 graus). A això cal afegir que les pluges de fang que han fet que la humitat hagi estat molt elevada. Aquesta situació s'ha convertit en l'habitual durant aquest estiu, a pesar que els experts asseguren que amb mínimes superiors als 20 graus existeixen dificultats per a poder agafar el son, per la qual cosa aquesta temporada estival està sent bastant complicada per al descans de molts.

D'altra banda, el vent també ha fet presència en les últimes hores en alguns punts de l'Illa. Segons l'Aemet s'han registrat ratxes superiors als 40 quilòmetres per hora en diversos municipis. Els més assenyalats han estat a la Serra d'Alfàbia (76 km/h), Banyalbufar (73 km/h), Sóller (64 km/h), Far de Capdepera (46 km/h), Palma (46 km/h), Llucmajor (46 km/h).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.