Setmanari d'informació local - 138 anys

Primera nevada de l´any a Mallorca

El Puig Major ha aparegut cobert de neu avui matí

Primera nevada a 1.400 metres. Foto: Alberto Darder

La baixada de temperatures i les precipitacions caigudes aquest dimarts a Mallorca han causat una de les imatges més esperades de l'hivern: els primers flocs de neu del 2023 ja han caigut a la Serra de Tramuntana. El Puig Major ha aparegut avui matí cobert de neu. El solleric Alberto Darder ha compartit les imatges de la nevada al seu perfil de Twitter. «La primera del 2023, a 1.400 metres», ha escrit Darder amb la fotografia de la Serra de Tramuntana tenyida de blanc.

La cota de neu se situa aquest dimecres a uns 700 metres. La delegada i el portaveu de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), María José Guerrero, ha precisat que la nevada no serà gaire copiosa perquè no s'espera gaire precipitació. Demà dijous, 19 de gener, la cota de neu tornarà a situar-se en uns 700 metres d'altitud, però anirà pujant a la tarda fins a arribar a 1.000 metres. Per divendres, 20 de gener, la cota de neu pujarà fins a 1.200 metres d'altura.

Tot i el calabruix que ha caigut durant les últimes hores en altres punts de Mallorca, la neu només es podrà veure a la Serra. Aquesta matinada s'han registrat temperatures mínimes de 2 graus a la Serra d'Alfàbia; 3 graus a Escorca; 4 graus a Son Torrella.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.