Setmanari d'informació local - 138 anys

La campanya d'asfalts comença demà al camí de son Bou

Policia edita un mapa amb els 43 carrers que s'han de pavimentar

48937

La campanya d'asfalts comença demà al camí de Son Bou. Amb l'objectiu de facilitar la circulació als veïnats afectats, Policia Local ha editat un mapa amb els 43 carrers que es començaran a pavimentar durant els pròxims dies. No obstant això, des del departament han anunciat que les tasques d'enquitranament causaran problemes de circulació, sobretot en els barris on s'asfaltaran més carrers, per aquest motiu recomanen consultar a través del web o les xarxes socials les vies afectades.

Així mateix, des del departament han avisat que en alguns trams no hi haurà vies alternatives per anar amb vehicle, per la qual cosa recomanen evitar "la circulació en la mesura que sigui possible". En qualsevol cas, mentre no sigui possible transitar pels carrers ocupats per les obres, els veïnats podran estacionar per la zona d'ORA de la plaça dels Estiradors.

De fet, a més d'aquest mapa, a la web i a les xarxes socials de la Policia Local s'anuncia cada dia del tancament, de les reserves d'estacionament o de les ocupacions de la via pública que afecten els sollerics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.