Setmanari d'informació local - 138 anys

Acord entre PP i Seny i Sentit

Miquel Nadal serà el batle els quatre anys i Sebastià Aguiló el primer tinent de batle

Sebastià Aguiló i Miquel Nadal es donen la mà per fermar el pacte. | Irene Cabrer

Després d’intensos dies de negociació a la fi hi ha acord de governabilitat per a l’Ajuntament de Sóller. Avui capvespre el PP de Miquel Nadal i Seny i Sentit de Sebastià Aguiló han formalitzat l’entesa amb una foto a plaça. Miquel Nadal (PP) serà el batle durant tota la legislatura, mentre que Sebastià Aguiló serà el primer tinent de batle.

Miquel Nadal ha valorat positivament l'acord aconseguit fa gairebé mitja hora. Nadal ha assegurat que serà "una bona legislatura i que farem un bon equip i bona feina pel poble de Sóller". Per la seva banda Aguiló, qui ha aconseguit el primer tinent de batle, una proposta que havia paralitzat les negociacions ha explicat que al darrer moment "s'ha aconseguit perquè han cedit Patrimoni per una bona harmonia de l'equip". Medi Ambient i Desnvolupament Local quedaran com a regidories compartides. "Estam satisfets perquè pensam que era el pacte natural, però ha estat més dur del que pensàvem", han dit.


Demà, a les 11 hores, hi ha el plenari de constitució de l’Ajuntament després de tres setmanes on els rumors i les negociacions han anat tant cap a la dreta com cap a l’esquerra. Si bé la setmana passada Aguiló assegurà a aquest setmanari que reclamaria dos anys de batlia als populars (i quatre en cas de pactar amb l’esquerra), les exigències de Seny i Sentit s’han anat rebaixant a canvi d’altres concessions en àrees de govern.
Així doncs el color polític de l’Ajuntament de Sóller no canvia, encara que sí comptarà amb un primer edil nou, com Miquel Nadal, després del pas al costat de Carlos Simarro que continuarà en política pero al Consell de Mallorca o al Congrés dels Diputats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.