Setmanari d'informació local - 139 anys

Un virulent incendi calcina quatre cotxes de matinada a Sóller

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil es fa càrrec de la investigació i sospita que pot ser intencionat

54703
Un virulent incendi calcina quatre cotxes de matinada a Sóller. | RS

A les 06.50 hores de la matinada d'aquest dilluns dia de Nadal es va declarar un incendi al camí de Son Bou, a Sóller. El foc ha calcinat completament un total de quatre vehicles que estaven estacionats al carrer. Un veí de la zona, alarmat per les flames i el soroll va intentar sufocar l'incendi però la seva virulència ho va fer impossible.

Ràpidament, agents de la Policia Local de Sóller, Guàrdia Civil i els Bombers de Mallorca van anar al lloc per fer-se càrrec del succés. En arribar, mentre que la policia va acordonar la zona i marcava un perímetre de seguretat per protegir la seguretat de les persones, els bombers van aconseguir sufocar les flames i, uns minuts més tard, van donar per sufocat el foc. Des d'un primer moment, totes les hipòtesis de la investigació apunten que l'incendi va ser intencionat.

Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al lloc i van assumir la investigació de les causes del sinistre. Després de prendre declaració als testimonis, es va procedir a la presa de proves dels vehicles afectats a la recerca d'accelerants o altres tipus de substàncies que puguin donar una mica de llum al cas. La Benemèrita també va ser l'encarregada d'avisar als propietaris dels cotxes el que havia passat. Tot seguit, van interposar la corresponent denúncia i van donar part a les companyies asseguradores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.