Setmanari d'informació local - 139 anys

Un home s'atrinxera a casa seva i amenaça amb un ganivet amb matar a la seva família

La Guàrdia Civil vigila el perímetre de l'immoble i un negociador tracta de persuadir al sospitós

Un home s'atrinxera a la seva casa de Sóller i amenaça amb un ganivet amb matar a la seva família. | Paco Grancha

Tensió màxima a Sóller. Des de primera hora del matí d'aquest dijous, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sóller tenen enrevoltat un habitatge situat al carrer Moragues del municipi. En el seu interior, un veí del poble està atrinxerat i amb un ganivet de grans dimensions està amenaçant de matar a la seva família.

Per part seva, el negociador de la Guàrdia Civil tracta de persuadir al sospitós perquè deposi la seva actitud violenta i deixi sortir als seus familiars. Un fort dispositiu de la USECIC, els antidisturbis de la Benmereixent estan preparats per a accedir a l'habitatge en cas que fos necessari i reduir amb l'ús de la força estrictament necessària a l'atrinxerat.

El carrer ha estat tallat al trànsit i s'ha marcat un ampli perímetre de seguretat per a deixar treballar als equips d'emergència. També es troba en el lloc una ambulància del SAMU-061. A través de la casa d'un veí -amb accés al jardí de l'afectat- els agents de l'institut armat han pres posicions per a evitar una possible fugida.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.