Setmanari d'informació local - 139 anys

La Guàrdia Civil aconsegueix detenir a l'atrinxerat de Sóller i alliberar la seva mare

Un agent de la Benemèrita ha resultat ferit i ha hagut de ser atès en una ambulància

La Guàrdia Civil aconsegueix detenir a l'atrinxerat de Sóller i alliberar a sa mare a la qual tenia retinguda. | Paco Grancha

L'atrinxerat de Sóller ja està detingut. Agents de la Guàrdia Civil han aconseguit reduir i procedir a la detenció de l'home després de diverses hores de tensió. Durant l'operació policial un dels agents de l'institut armat, que formava part del dispositiu, ha resultat ferit i ha requerit ser atès per una ambulància del SAMU-061. De moment, es desconeix el seu estat.

Segons fonts pròximes a la recerca, una patrulla va acudir aquesta matinada per a procedir a la seva detenció per una causa anterior. L'home es va enfadar i va atacar als agents mentre els llançava amenaces de mort. Tot seguit, es va tancar en el seu domicili i es va atrinxerar. En tot moment cridava que els anava a matar amb un ganivet.

Des de primera hora del matí d'aquest dijous, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sóller van envoltar l'habitatge de l'agressor, situada al carrer Moragues del municipi. En el seu interior, l'ara detingut estava atrinxerat amb un ganivet de grans i altres armes. En un principi tot feia pensar que dins de la casa hi havia diversos familiars, però al final s'ha comprovat que tan sols estava la seva mare a la qual tenia com a ostatge.

Per part seva, el negociador de la Guàrdia Civil va tractar de persuadir al sospitós perquè deposés la seva actitud violenta i deixés sortir a la seva mare. Un fort dispositiu de la USECIC, els antidisturbis de la Benmereixent, estava preparat per a accedir a l'habitatge en cas que fos necessari i reduir amb l'ús de la força estrictament necessària a l'atrinxerat. Finalment, no va quedar més remei que utilitzar la força i procedir a la seva detenció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Clemente Jansa, fa 7 mesos
Gracias por el labor del Trabajo
es mi Tia y yo Vivo en Austria
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente