Setmanari d'informació local - 139 anys

L'atrinxerat de Sóller dispara amb una ballesta a la Guàrdia Civil en ser detingut

El sospitós, solleric de 50 anys, va ser reduït pels agents i atès pel SAMU-061

Així ha estat la irrupció dels agents de la UCESIC (Unitat de Seguretat Ciutadana) de la Guàrdia Civil en l'habitatge on romania atrinxerat des de primera hora del matí un veí de Sóller. Res més entrar, el sospitós va disparar una ballesta impactant el tir en l'escut balístic dels antidisturbis. Tot seguit, es va procedir a la seva detenció i durant la mateixa un agent de l'institut armat va resultar ferit de caràcter lleu.

Segons fonts pròximes a la recerca, una patrulla va acudir aquesta matinada per a procedir a la seva detenció per una causa anterior. L'home es va enfurir i va atacar als agents mentre els llançava amenaces de mort. Tot seguit, es va tancar en el seu domicili i es va atrinxerar. En tot moment cridava que els anava a matar amb un ganivet.

Des de primera hora del matí d'aquest dijous, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sóller van envoltar l'habitatge de l'agressor, situada al carrer Moragues del municipi. En el seu interior, l'ara detingut estava atrinxerat amb un ganivet de grans, una ballesta i altres armes. En un principi tot feia pensar que dins de la casa hi havia diversos familiars, però al final s'ha comprovat que tan sols estava la seva mare a la qual tenia com a ostatge.

Per part seva, el negociador de la Guàrdia Civil va tractar de persuadir al sospitós perquè deposés la seva actitud violenta i deixés sortir a la seva mare. Un fort dispositiu de la USECIC, els antidisturbis de la Benmereixent estaven preparats per a accedir a l'habitatge en cas que fos necessari i reduir amb l'ús de la força estrictament necessària a l'atrinxerat. Finalment, no va quedar més remei que utilitzar la força i procedir a la seva detenció. Una vegada reduït, un metge del SAMU-061 va atendre l'arrestat i va iniciar una avaluació psicològica per a conèixer el seu estat mental. Des d'un primer moment, la Guàrdia Civil comptava amb autorització judicial per a poder accedir a l'habitatge per la força.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.