Setmanari d'informació local - 139 anys

Ferit un pescador després de caure de 10 metres d'alçada en unes roques de la zona de Béns d'Avall

La víctima estava pescant amb el seu fill

55765

Un pescador va resultar ferit aquest dilluns a la tarda després de precipitar-se d'uns 10 metres d'altura en unes roques a la zona de Béns d'Avall. L'home, d'uns 60 anys, estava pescant amb el seu fill quan va relliscar i va caure. L'accident va tenir lloc cap a les 19.30 hores, segons han informat fonts de la Policia Local de Sóller.

El fill de la víctima, de 19 anys, va alertar el 112 després que el seu pare es precipités. El pescador va patir una sèrie de cops que li van impedir tornar a pujar a la muntanya. La Policia Local de Sóller, juntament amb la Guàrdia Civil, bombers i una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (Samu-061) es desplaçaren amb urgència fins al lloc. El fill de l'home va facilitar les coordenades als equips d'emergències, que els van trobar de seguida.

Salvament Marítim va mobilitzar el seu helicòpter que, amb l'ajuda dels focus, va aconseguir localitzar el pescador i rescatar-lo. Els efectius el van pujar a l'aeronau i el van traslladar a l'hospital Son Espases de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.