Setmanari d'informació local - 139 anys

El solleric Miquel Ensenyat deixa Més per Mallorca després de 30 anys de militància

Qui va ser regidor, alcalde d'Esporles, president del Consell i diputat comunica públicament que vol tancar la seva etapa política

60485
Miquel Ensenyat. | M. À. Cañellas

L'històric militant del PSM, i després de Més per Mallorca, Miquel Esenyat, s'ha donat de baixa del partit després de 30 anys de militància. El solleric també ha deixat l'agrupació local del seu poble, Esporles, on va començar com a regidor i després alcalde durant deu anys.

«En aquest moment em trobo en una fase de canvi vital i, per tant, tinc la necessitat de tancar aquelles etapes que ja han passat per començar de noves lleuger d'equipatge», segons ha explicat en un escrit publicat aquest dilluns al seu compte personal de Facebook. Contactat per aquest mitjà, Ensenyat ha preferit no fer declaracions.

El dirigent ecosobiranista va ser president del Consell de Mallorca entre el 2015 i el 2019, durant el Pacte de Progrés, i després com a diputat autonòmic al Parlament. A l'escrit ha explicat que vol marxar «de la millora manera», donant les gràcies a totes les persones que durant els seus anys com a política «han demostrat suport i afecte».

«A totes aquelles persones amb qui hem pogut compartir al llarg d'aquests anys i desitjar molta sort a l'equip actual, en un moment on és més necessari que mai no sabia jove i renovada. Una abraçada molt forta», diu el missatge.

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.