Setmanari d'informació local - 138 anys

Mantenim nosaltres el sistema que ens està enverinant a poc a poc?

Qui té el poder? Que passaria si tots els ciutadans europeus aturéssim o desconnectéssim els aparells de televisió durant un dia? Si deixéssim d'emprar qualsevol instrument electrònic (ordinadors i mòbils inclosos), desconnectats de totes les xarxes, Internet inclòs durant una hora? O si féssim el simple gest de prémer el interruptor general del quadre elèctric i deixéssim de consumir electricitat un parell d'horetes?.

Llavors qui té realment el poder?

Vos podeu imaginar quines serien les conseqüències d'aquestes accions?. Sabeu que si fossin nosaltres qui exigíssim el cost de les coses, aturaríem de cop mills de milions de beneficis que les multinacionals ( de qualsevol ordre) treuen de sobre les nostres esquenes i que nosaltres com a ovelles ben ensinistrades, seguim pagant sense dir ni mu i estem consumint el que ells volen i els hi dóna la gana.

I si féssim el mateix amb l'alimentació? Si declaréssim el boicot de compra a les empreses que empren conservants, espessants , acidulants , alguns d'ells extremadament cancerígens i prohibits a altres països? O si féssim el mateix amb les empreses poc ètiques i presumptuosament assassines en potència, que a més dels productes "no lesius" que venen en el mercat, es dediquen també al tràfic d'armes? I afegeix a les que promouen guerres entre ètnies a segons quins països, per poder mantenir el preu del cacau, entre ells i de les matèries primeres que els roben descaradament.

I si demanéssim que ens signessin qui ens han d'administrar, segons quins tipus de vacunes, ja sigui la de la grip nova, o la del papil·loma humà, que ens garantissin en document escrit, que s'han fet les proves pertinents i necessàries a un medicament per poder trobar-se en el mercat, amén de garantir-nos també que  dels efectes secundaris que ens pugui provocar, seran menys lesius del que realment ens protegirà.

Qui són el que controlen els mitjans de comunicació? I nosaltres com a babaus ens empassem els que ens en diuen, polítics inclosos, que el que es fa és pel nostre bé, i no per seguir mantenint un sistema sanitari controlat per les multinacionals farmacèutiques, que són capaços de fer, presumptuosament és clar, qualsevol barbaritat en contra de la salut pública com tal d'augmentar els beneficis.

És hora o no d'espolsar-nos aquest conformisme insà i llevar-nos la bena de davant els ulls i esser nosaltres el que realment volem prendre les regnes de la nostra manera de viure?.

He escrit en més d'una ocasió, que el que volen fabricar, amb tots els tipus de contaminació a què ens tenen sotmesos, són malalts crònics. Morts no som rendibles, no podríem consumir segons quins  productes dels quals  molts d'ells  ens emmalaltiran, . Qui no ha sentit mai i que consti que jo l'he sentit moltes vegades aquesta frase: "et donen això per curar-te   això i et barrinen una altra cosa".

A aquestes altures del segle XXI, no és coherent ni per nosaltres i pel nostre planeta, viure dins de la ignorància, pensant que s'està més còmode, si no és sap que si s'esbrina i s'investiga.

Vos heu fitxat com la majoria de televisions dóna les noticies dels morts per la grip nova. L'altre dia, en varen donar una altra, la persona que morí tenia obesitat mòrbida, que vol dir això. Doncs vos diré quins trastorns associats té:  problemes respiratoris, hipertensió, quasi segur que diabetis, trastorns cardiovasculars, inclusiu pot arribar a  depressió i càncer ; però resulta que qui el va matar fou el virus de la grip nova. I així cas darrer cas.

 La noticia ve redactada de la següent manera (forma de fer-nos colar  el missatge de poral cos): "Un altre mort per la grip nova" i a continuació és diu, en segons quins casos , que tenia patologies o malalties de base; d'altres especifiquen quines malalties tenien de base; i són les mateixes que moltes vegades amb la grip estacional, també s'agreugen i també provoquen la mort de persones (molt més en el món que les contades per la grip nova).

Em sembla que ja no podem consentir que ens prenguin més el pel. Al manco, segons qui, dins l'estament mèdic i dins el polític. Al menys alguns parlen clar, com han estat les darreres declaracions de la consellera de sanitat del Govern Català  Marisa Geli, sobre que  la celebre grip  nova  és una malaltia lleu i ella és metge.

Darrerament s'estan movent accions coordinades per Internet. Me n'han arribat en principi dues. Una és la d'una acció massiva d'abast mundial organitzada per Avaaz.org, en contra del encalentiment global i el canvi climàtic. La duració de l'acció seria de 4 setmanes. Avaaz està fent una enquesta sobre el si o el no, i em sembla que és per a saber quin suport tindria dels ciutadans i ciutadanes. Jo vot que SI i en majúscules.

Després de l'enquesta que promou la comunitat Avaaz, en cas de què s'optés pel si es faria una "gegantesca cridada d'atenció global als dirigents de les Nacions Unides, que es reuniran a Compenhague. Enllaç per signar: http://www.avaaz.org/es/tcktcktck/97.php?cl_tta_sign=11890f89b276eb698c1c5b2df81f9775

La segona és a nivell nacional. Es vol organitzar crear dia 6 de setembre i anomenar-lo: " DIA NACIONAL DE SUS SEÑORIAS " . Tot ve arrel d'unes manifestacions de la Presidenta de la Comunitat de Madrid -que com la major part de les vegades pixa fora de test-  respecte al sou dels funcionaris i que ha emprat la paraula "indecente" i se li contesta dient-li el que es considera indecent, com per exemple que el sou mínim interprofessional estigui a 624 € al més i en canvi el d'un diputat/diputada sigui de 3.996 € al més podent arribar amb les dietes i altres canongies a 6.500.

A més a alguns no els hi basta el que cobren, que fiquen mà a la caixa dels doblers de tots els ciutadans.

I és que un arriba a estar fins els dallonses de què ens vulguin prendre per beneits del cul, i ha d'amollar la seva.

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.