Setmanari d'informació local - 138 anys

Memòria històrica i massa brutor escampada

Vaig gaudir i em va emprenyar per enèsima vegada reveure i reviure les imatges en un  programa de TV3, dia 14 passat  amb el títol de "Llach: Revolta Permanent". Tornar a veure als successos de Victòria/Gasteiz, on varen matar a tirs cinc persones  entre ells quatre treballadors i un jove de 17 anys i que va propiciar que Lluís Llach compongués "Campanades a Mort" i que escoltar-la altra vegada em va fer venir uns calfreds que em varen sacsejar.

També em va deixar de mal cos, recordar  qui era ministre d'interior en aquell moment. Fraga Iribarne i l'altre que va voler justificar els fets Rodolfo Martín Villa. I estem parlant de 1976, o sigui que la memòria històrica pot tenir molts períodes que pel bé de tots els demòcrates s'haurien d'esbrinar tots. Veure com Fraga Iribarne, presideix els actes del Pius Pius al costat de Rajoy, em va entrar ràbia, agrura i vomitera. La Transició fou en fals i deixà cicatrius sense acabar-se de curar. A més, deixà a tot una sèrie de persones que exerciren el terrorisme d'estat, dins la total impunitat dels actes que feren mentre governaven; Fraga Iribarne un d'ells. Aquell personatget que en una roda de premsa s'atreví a dir: "La calle es mia" i desprès ho va practicar.

De lo de la consulta d'Arenys de Munt i amb uns resultats del 96% a favor de la independència, em va alegrar molt el fet  i també veure com la Falange -per cert que empren signes anticonstitucionals i feixistes i encara no s'han estat declarat fora de llei, com si es fa amb altres formacions polítiques- varen fer el suficient paperot, paperot que també fan els polítics que no tenen els sants dallonses d'il.legalitzar-la per la utilització de signes antidemocràtics.

Avui he esmolat la ploma i la notícia que donaré a continuació. Una periodista d'investigació, austríaca, ha fet una denuncia de la que transcric la notícia traduïda, de la qual llavors n'espinzellaré una mica més. A tot dir, que torna venir arrel del tema de la grip aviària i de la porcina, però que aquesta informació posa el pel de puntes pel seu component maquiavèl·lic.

Diu la notícia: "Una periodista d'investigació d'Àustria Jane Bürgermeister alerta al món que el major crim en la història de la humanitat està en marxa. Jane Bürgermeister ha presentat càrrecs penals a l'FBI en contra de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), les Nacions Unides (ONU), i diversos alts funcionaris de governs i empreses en relació amb el bioterrorisme i els intents de cometre assassinats en massa". Segueix en la part dels noms dels que estan implicats, i a continuació hi posaré quines multinacionals i laboratoris farmacèutics, i per informació de certes persones que no opinen com jo, els diré simplement que aquesta informació que transcric és tal sol això: Informació i a més contrastable.

Personatges acusats: Barack Obama, President dels  EE.UU., David Nabarro, Coordinador del Sistema de las Nacions Unides per a la Grip, Margaret Chan, Directora General de la OMS, Kathleen Sibelius, Secretari del Departament de Salut i serveis humans , Janet Napolitano, Secretari del Departament de Seguretat Interior, David de Rotschild, banquer, David Rockefeller, banquer, George Soros, el banquer, Werner Faymann, Canciller d'Aústria, y Alois Stoger, Ministro de Salut d'Aústria, entre d'altres .

A la informació es parla d'un sindicat format per aquestes persones que maneja estudis i elaboració d'armes biològiques per eliminar població d'EUA i altres països, exclusivament pels seus interessos.  Fa feredat.

Segueix amb la notícia transcrita i traduïda: "Les acusacions sostenen que aquests acusats van conspirar entre si i amb altres per dissenyar, finançar i participar en la fase final de l'execució d'un programa encobert d'armes biològiques internacional amb la participació de les empreses farmacèutiques Baxter i, Novartis i Sanofi aventis". No repetiré qui hi ha darrera d'aquestes empreses ja que em repetiria i està més que dit a altres articles. Donald Runsfeld és un dels caps, President d'una d'elles, abans de convertir-se en Secretari de Defensa del defenestrat Bush.

Als càrrecs s'inclouran proves de què Baxter AG filial austríaca de Baxter internacional tenen que veure amb la creació dels virus de la grip aviària i porcina, i la seva  corresponent distribució a la fi de crear la coneguda pandèmia, tot això amb la col·laboració activa de l'Organización Mundial de la Salud.

Estem parlant d'una cosa molt seriosa, ja que sembla que estan prement el pern i se'ls hi està vent el llautó, quedant clar que ambdós virus, tant el de la grip aviària com el de la grip porcina han estat  creats i són artificials (enginyeria genètica la mateixa emprada per estudi, i elaboració d'armes biològiques de destrucció massiva).

Ara bé, vos puc fer messions, que no sentireu aquesta notícia per cap de les telenotícies de les televisions ni publiques ni privades. I si com i quan ens hem de vacunar. Al manco l'altre dia sortia en un noticiari El president del Consell General de Col·legis de Metges, Juan José Rodríguez Sendín afirmava, que no descartava la possibilitat que darrera de la pandèmia hi hagués interessos econòmics i fins i tot polítics i  desmentia que la grip nova, fos una malaltia greu i que molts de metges no es vacunarien, ja que afirmava que sabia cert que moltes persones, ja havien passat la grip nova i sense adonar-se; pràcticament amb els mateixos símptomes que la grip estacional. Transcric unes frases seves que donen  que pensar: "Les epidèmies de por sempre es creen per algun tipus d'interès" i afegia "Espanya es troba immersa en una "epidèmia de por" provocada per una "malaltia fantasma" que s'està combatent mitjançant "respostes exagerades".

És per pensar, quan l'estament mèdic, fa aquestes declaracions.  

I per aquí deix aquest article que realment és per reflexionar-hi i molt, si ens hem d'aturar a pensar, ja que sembla que tenim l'enemic dedins casa nostra.

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.