Setmanari d'informació local - 138 anys

Supositoris explosius, noves tecnologies i Premi Nobel de La Pau

Un d'infant va conèixer diferents formes de supositoris. N'hi havia uns, els de glicerina, per si hi havia algun tipus d'estancament en els budells i vèncer l'estranyament i poder fer la funció excretora correctament. L'altre que record, la seva marca era "Edusan", que habitualment s'emprava com antipirètic, quasi sempre en casos de constipats o grips, quan la febre era molt alta. Per cert ,tampoc hi havia massa manies per part del metge de capçalera, amb l'aspecte de la febre, ja que la seva teoria, era molt semblant a la meva com a terapeuta, i contemplava la febre com un procés de mobilització de l'organisme per posar en marxa i ràpidament tot el sistema immunològic perquè s'enfrontés al possible enemic (infecció bacteriana o vírica) i no n'era gaire partidari d'aturar-la; això ho vaig arribar a saber per ma mare. Tan sols es prenien mesures agudes (de totes maneres al meu fill quan era petit, li hem baixat la febre amb banys a la temperatura del seu cos (36'5º) sens emprar mai antipirètics) quan la febre arribava als 39'5ª o als 40; ja que un continu augment pot arribar a provocar lesions cerebrals.

Bé al que anava sobre els supositoris. Però de supositoris explosius, vos dic la veritat que mai de la vida n'havia sentit parlar fins fa no res que m'arriba la curiosa notícia.

Sembla que una de les possibles tècniques dels kamikazes , és ficar-se un supositori explosiu dins del còlon (no pos cul) i el fan rebentar aprofitant la radiofreqüència d'un telèfon mòbil. Aquesta informació ha estat descoberta pels serveis secrets francesos i els seus espies.

Jo que voleu que us digui, m'agradaria saber que o qui s'amaga darrera Al-Quaida. Qui mou els seus fils. Qui els proveeix dels doblers pel seu finançament  i qui grava els vídeos de l'actor Bin Laden (quan interessa), ex-amic i ex-soci (o no) del zombi Bush i família, i que va fer l'entrenament a la CIA, quan l'ocupació russa d'Afganistan.

A qui li interessa un món insegur? A qui li interessa crear una psicosi de terror com a excusa per a justificar i extremar les "mesures de seguretat" pel nostre bé? A qui li interessa fer la traveta totes les vegades que sigui possible a Barak Obama?

Segueix pensant que darrera de l'11 S, l'atemptat de les Torres Bessones, acció diuen  feta per Al-Quaida, el món ha canviat radicalment. Varen tornar a aparèixer "els creuats" en contra de les malèvoles forces de l'islamisme radical. Els creuats eren blancs i també fonamentalistes (recordeu que Bush pertanyia a una secta secreta "Ossos i calaveres") i a més rics. Bush n'és un exemple i a hores d'ara ha desaparegut del mapa, cosa que normalment no solen fer els expresidents d'USA. A què fa anys i panys que no n'heu sabut cap notícia seva, ni l'heu vist a cap telenotícies? Ja va fer la seva tasca (entre elles arruïnar EUA) , muntar unes tantes guerres, col·locar dinerariament als seus amics, va intervenir en "la reconstrucció " d'Iraq un cop havia destroçat el país, amics seus tenien que veure en les empreses de seguretat (llegiu mercenaris), va capgirar els contractes de petroli, perquè els hi fossin favorables i ara a gaudir dels milions trets sobre la sang de milions de civils.

Vos diré, cosa que ja sé que ho he escrit. Els vídeos de Bin Laden es gravaven a la Casa Blanca durant el govern del zombi. Sadam Hussein està més viu i gaudeix de prou bona salut a qualque lloc paradisíac i dels seus milions de dòlars i el luxe. Ja que per a mi la seva execució fou una gran farsa, ben igual que el seu judici. Les armes de destrucció massiva, que foren l'excusa d'una guerra que ha superat el milió de morts civils, ni han aparegut ni existeixen, malgrat n'Aznar que en pensava treure tallada, ho afirmés sens cap dubte; o sigui una emblanquinada mundial per deixar repartida la merda del terrorisme islamita arreu del món; amb els absurds atemptats de l'11 M i l'11 J, a Madrid i a Londres respectivament. Esper que Déu em doni temps de vida per veure a tots els responsables, tots, asseguts al banquet dels acusats per crims en contra de la humanitat.

Ja veieu a on, em pot arribar a dur el tema dels supositoris explosius. Durant els propers dos anys veurem molts de canvis i moltes situacions que es destaparan. Ens estam apropant al 2012, i ja es percep els canvis, la corrupció, la mentida, la manipulació, i les forces més fosques i reaccionaries no tindran cabuda dins el nou ordre que s'apropa. Sinó fitxeu-vos amb el que passa en el món, fins a  en Berlusconi , li estan sortint els tirs per la culata. De la merda i corrupció dins tot l'estat espanyol, ja n'he escrit prou. Sembla que així com altres coses, també el destapament de la corrupció està patint el procés de globalització.

Ja no es podem aguantar més misèries i mentides. I em sembla que el sistema judicial, durant els anys que venen, tindrà una feinada que no és de dir.

Acab l'article amb una notícia que m'ha alegrat pel significat que té. Se li ha atorgat el premi nobel de la Pau al President d'EUA Barak Obama. El canvi de discurs en la política d'EUA ha estat més que evident. D'una política imperialista, armamentista de Bush en una altra basada en establir ponts i diàleg. A Barak Obama li queda molt camí a recórrer, però el suport de la iniciativa d'atorgar-li aquest premi, l'obliga a no canviar al discurs i a més millorar-lo. Abans em referia als canvis que veurem, crec que aquest forma part d'ells.

Per cert, ara que venen les verges, els hi voldria recomanar als caps pares del Pius Pius que s'apuntessin a uns cursos de fer bunyols, ja que la major part d'ells els hi surten sense forat. I en quan el cas Gürtel, em sembla que no és un bunyol, sinó una bona buina, que està empastant a molta gent i això que només s'ha aixecat una petita part del sumari. Vos assegur que de moment no m'és gaire sorprenent com van rodant caps.  

Fins la propera.

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.