Setmanari d'informació local - 138 anys

El gran bordell o casa de barrets, en crisi

Insultant!: Les fortunes més grans del món han augmentat un trenta per cent més, malgrat estar en temps de crisi. Oi que no endevineu sobre quines espatlles s'ha fet el percentatge esmentat? No manca haver estudiat a la Sorbona, per a saber que s'ha fet sobre les nostres, amb els consentiments de tots els governants del món.

La fira nàutica de Palma, com podeu suposar el preu dels iots i llanxes no és de l'abast dels que cobren el sou mínim interprofessional, s'espera una pujada de vendes.

Hem hagut "d'ajudar" als bancs amb doblers públics (llegiu, dels impostos de tots els ciutadans), ja que alguns d'ells, degut als riscos de certes operacions (amb els dipòsits dels estalvis dels clients) no els podien tornar. O sigui que banyuts i fotuts altra vegada i no vos preocupeu que no serà la darrera, com amb l'anunciada pujada de l'IVA.

La nina d'en Rajoy (la recordau?), viu a l'apartament d'un ex molt honorable del Pius Pius. A més ella és prou democràtica, mai de mai, donaria suport al jutge Garzón, la seva tendència innata és de "secció femenina". M'han dit gorrionets, i no vagi per cert, que està imputada en el  cas Gürtel, per haver rebut una medalla d'or amb la cara d'Escrivà de Balaguer. Això també podria ésser vera, qui ho sap. De tant en tant per poder digerir tota la merda que està sobresortint per segons quins espais i de la que segons quins personatges ja els hi està arribant al coll, hom es pot esbravar, amb el permís de lectors i lectores, fent una mica de periodisme-ficció, no?.

Hom quan arriba la primavera i aquesta és de pinyol vermell, amb els trastorns hormonals propicis d'ella, se li accentua la incorrecció política. I es posa, en part, la serietat per muntera, perquè es fa molt difícil i complicat, pair tantes i tantes bestieses que ens ofereix segon quina burri-fauna política. Però avui em fa una vessa que no és de dir escriure sobre ells, ja que ho he fet en altres articles i m'agradaria que "Santa Inspiració" ora pro nobis! s'apiadés de mi i de la meva neurona, i m'obrís una clariana interessant sobre la que escriure i no repetir-me a risc d'avorrir-vos.

Hom va borinejant sobre diverses notícies dels diversos noticiaris (no NODOS ) que aquests si que eren prou avorrits, venga inauguracions de pantans, o en Fraga amb vestit de banys (meyba) movent la còrpora per les platges de Palomares, per mostrar que no hi havia perill en banyar-se, malgrat haver caigut un parell de bombes atòmiques d'un bombarder americà, un B52, les quals el servei d'intel·ligència, disfressat d'un pescador de la zona (rieu) varen trobar. Des les processons dels corpus i de les senyores vestides de negra i amb "peineta" i dels altres lluents robes militars i xaqués de levita, tot seguint la cúria apostòlica, millor no dir res. A mi el que més m'agradava del Corpus eren "els avellaners" i el gelat amb "quartos", que després de la processó ens menjàvem a ca la nostra tieta Margalida. Bé, ja m'he tornat embullar.

Volia dir que en uns darrers noticiares televisius , em va arribar la informació dels diversos oficials nazis que trobaren resguard dins  aquesta "España" que si "és capaç d'helar el corazón". Inclusiu un personatge d'aquests i no fa gaire, va donar un suport increïble a l'ultra dreta. Otto Skorzeny, personatge nazi prou important, té un bon currículum,  va morir el 1975 a Madrid,  i n'hi havia molts d'altres emparats per la Dictadura Franquista, i qualque "demòcrata" dels que encara formen part de la capçalera del  plantell del Pius Pius, que possiblement no ho sabia (algú s'ho creu?) pul·lulava com a ministre de Governació del Govern d'Arias Navarro, si el mateix del meyba.  Que ara és president d'honor de la formació popular.

M'haureu de tornar perdonar per segona vegada, vos promet que a partir d'ara, procuraré esser més acurat amb el que escric.

L'altre dia de pagès, no sé quin periodista, però la va encertar de ple, per referir-se al cap de l'oposició, ho feu d'aquesta manera: "Rajoy de Cospedal". Em va fer gràcia la seva fina ironia. De segur que tots ells tenen les "mans ben netes".

Per acabar, també estic molt satisfet de la recusació per part de Baltasar Garzón del jutge Varela, arrel que va assessorar a les parts, llegiu Falange i "Manos limpias", en els seus escrits d'acusació. Per tant, no es pot esser jutge i part. Em sembla que la moguda se'ls hi està escapant de les mans, i ja s'ha convertit en un tema internacional, quan vint i set alts mandataris de diversos estats i la UNESCO, han signat un document de suport al jutge Garzón.

Acab fent una petició als tribunals de justícia (si és possible) que facin feina a escarada, ja que si s'executessin totes les fiances civils imposades per casos de presumpta corrupció, sobre tot d'alts mandataris  dels Pius Pius; des del Govern Balear fins els ajuntaments dels pobles de Mallorca, podrien tenir  superàvit en els seus pressupostos.

Bones festes, fira i bon Firó.

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.