Setmanari d'informació local - 138 anys

El president de Cantàbria, Miguel Àngel Revilla, visita Can Prunera

Sóller rebé aquesta setmana una de les visites més il·lustres dels darrers temps. Miguel Ángel Revilla, president de Cantàbria, feu una aturada a la seva agenda per visitar el museu modernista Can Prunera convidat pel president de la Fundació Tren de l'Art Pere A. Serra, en motiu de la conferència que Revilla havia de pronunciar el mateix dia a Palma.

El càntabre va fer gala de la seva reconeguda simpatia i el seu gran sentit de l'humor, i s'interessà especialment per la col·lecció de quadres de l'exposició permanent. «Això al meu conseller de cultura, que és un apassionat de la pintura, el faria tornar boig», afirmava Revilla, i minuts després el telefonava per animar-lo a visitar la Vall i el casal modernista. El predient i la seva dona, Aurora Díaz, es fotografiaren amb moltes de les obres d'art exposades al museu, "perquè quan ho expliqui hi hagi proves del que dic", feia broma Revilla.

Tot i que no tingueren gaire temps per visitar a fons el racons de la Vall, el matrimoni expressà la seva intenció de conèixer millor Sóller «ja que la poca cosa que hem vist ens ha meravellat. És preciós un poble amb mar i muntanya, ens recorda molt a Liébana, tot i que amb ametllers i tarongers», expressava Aurora Díaz.

El matrimoni es va interessar per la tradició periodística de Sóller, i quedà sorprès en conèixer les xifres de l'aniversari del Setmanari Sóller, del qual s'emportaren un exemplar de record.

Durant aquests dies, Revilla ha fet uns intensa ruta per tots els mitjans periodístics de l'Illa per parlar de la seca especialitat, l'economia, i altres temes d'actualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.