Setmanari d'informació local - 138 anys
Balears » Balears #BauzáSenat

Bauzá: Sis mesos al Senat, cap iniciativa

Han passat sis mesos des que el 9 de juliol de 2015 l'expresident de les Balears José Ramón Bauzá pregués possessió com a senador autonòmic. D'aquests sis mesos se n'han de descomptar els de novembre i desembre en els quals el Senat estava dissolt a l'espera de la constitució de la nova cambra.

Balears » Balears #PPBauzáPP

Bauzá: «Els ciutadans han de decidir qui els governa»

L’encara president del PP balear, José Ramón Bauzá, ha defensat aquest dissabte en la Conferència Política del PP que la llista més votada sigui la que arribi a governar. "Cal posar-se d'acord per veure com fem que l'estabilitat es produeixi. Els ciutadans han de decidir qui els governa", ha agregat.

Balears » Balears #Bauzá

Bauzá vol ser senador autonòmic

dBalears

José Ramón Bauzá ha manifestat aquest dijous que té la intenció de presentar-se com a senador autonòmic del Partit Popular. Explica que quan es convoqui el comitè executiu plantejarà la seva intenció de partir a Madrid i serà el partit qui decidesqui.

Balears » Balears #Bauzá

Bauzá vol un pacte amb Armengol perquè no governi «l'extrema esquerra»

El president del Govern en funcions i del PP, José Ramón Bauzá, ha oferit aquest dimecres un pacte d'estabilitat a la líder del PSIB, Francina Armengol, per tal d'evitar que «l'extrema esquerra» governi les Balears. No obstant això, Bauzá ha subratllat que, com a força més votada, «només el PP és capaç de donar estabilitat a l'arxipèlag» i ha recordat a Armengol que el PSIB ha patit la seva derrota més gran en uns comicis regionals.