Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

Barceló, Vidal, Camps i Santiago assumiran les conselleries de MÉS

El dBalears ha pogut saber que MÉS ja ha escollit qui estarà al capdavant de les conselleries que gestionarà el partit.

Com ja s'havia anunciat, Biel Barceló assumirà la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme. L'esporlerí Vicenç Vidal serà el cap de la Conselleria de Mediambient, Agricultura i Pesca. La menorquina Esperança Camps s'encarregarà de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. La veterana Fina Santiago ha acceptat finalment ser la portaveu del Govern i estar al front de la Conselleria de Serveis Socials.

Balears » Balears #IBClustersBiel BarcelóIBClustersUIBeconomia

Els clústers de les Balears adverteixen de l'alarmant caiguda de la renda per càpita

|

IBClusters és una associació estratègica sense ànim de lucre de recent creació que aglutina els clústers de les Illes Balears, la Cambra de Comerç de Mallorca i la Universitat dels Illes Balears (UIB). Representants de l'associació es varen reunir aquest dimarts 1 de setembre amb el Vicepresident del Govern, Biel Barceló i el director general d'Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons.

Bel Busquets, primera dona secretària general del PSM-Entesa

El 23è Congrés del PSM-Entesa ha triat Bel Busquets com a nova secretària general en substitució de Biel Barceló amb el 98% dels vots. L'acompanyaran la llista que s'ha presentat en bloc Joana Aina Campomar (Pollença) que serà secretària d'organització, Toni Noguera (Palma), Mercè Bujosa (Bunyola) i Miquel Oliver (Manacor) per formar part de la comissió executiva. També faran part d'aquest òrgan elegits en llista oberta Maria Ramon (Esporles), Lluís Apesteguía (Deià), Immaculada Salamanca (Santa Margalida), Joan Font (Petra), Bel Simón (Palma) i Antoni Jaume (Santa Maria).