Setmanari d'informació local - 138 anys

Els nostres lectors consideren que la gestió de Barceló al capdavant del PSM-Entesa ha estat molt bona

Molt bona. Així ha qualificat el 40.13% dels nostres lectors la gestió de Biel Barceló al capdavant del PSM-Entesa. A més, el 27.96% ha considerat que la seva tasca ha estat bona. En aquest sentit, consideren que s’ha donat un impuls al sobiranisme i que s’han complert els objectius.

Bel Busquets, primera dona secretària general del PSM-Entesa

El 23è Congrés del PSM-Entesa ha triat Bel Busquets com a nova secretària general en substitució de Biel Barceló amb el 98% dels vots. L'acompanyaran la llista que s'ha presentat en bloc Joana Aina Campomar (Pollença) que serà secretària d'organització, Toni Noguera (Palma), Mercè Bujosa (Bunyola) i Miquel Oliver (Manacor) per formar part de la comissió executiva. També faran part d'aquest òrgan elegits en llista oberta Maria Ramon (Esporles), Lluís Apesteguía (Deià), Immaculada Salamanca (Santa Margalida), Joan Font (Petra), Bel Simón (Palma) i Antoni Jaume (Santa Maria).

Balears » Balears #IBClustersBiel BarcelóIBClustersUIBeconomia

Els clústers de les Balears adverteixen de l'alarmant caiguda de la renda per càpita

T.M.

IBClusters és una associació estratègica sense ànim de lucre de recent creació que aglutina els clústers de les Illes Balears, la Cambra de Comerç de Mallorca i la Universitat dels Illes Balears (UIB). Representants de l'associació es varen reunir aquest dimarts 1 de setembre amb el Vicepresident del Govern, Biel Barceló i el director general d'Innovació i Recerca, Pep Lluís Pons.

Barceló, Vidal, Camps i Santiago assumiran les conselleries de MÉS

El dBalears ha pogut saber que MÉS ja ha escollit qui estarà al capdavant de les conselleries que gestionarà el partit.

Com ja s'havia anunciat, Biel Barceló assumirà la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme. L'esporlerí Vicenç Vidal serà el cap de la Conselleria de Mediambient, Agricultura i Pesca. La menorquina Esperança Camps s'encarregarà de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. La veterana Fina Santiago ha acceptat finalment ser la portaveu del Govern i estar al front de la Conselleria de Serveis Socials.