Setmanari d'informació local - 138 anys

El II Pla d'Igualtat pretén «incrementar la presència de dones directives en 60/40»

La Comissió d'Igualtat dels treballadors de Serveis Generals de la CAIB, presidida per la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha donat el vist i plau al segon Pla d'Igualtat de la CAIB, destinat a «enfortir i perfeccionar les mesures afavoridores de la igualtat entre gèneres en el sí de la funció pública de les Illes Balears».

Menorca vol defensar els seus interessos davant el decret de l'impost turístic

E.P./dBalears

El Consell de Menorca ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de la Llei 2/2016 de l'impost sobre estades turístiques i de mesures a l'impuls del turisme sostenible. Aquesta iniciativa, segons fonts del Consell, respon a la voluntat de defensar els interessos de Menorca posant en valor el reconeixement d'un model turístic propi i clarament diferenciat de la resta d'illes.

Rècord de projectes presentats al programa Erasmus+Joventut

El programa Erasmus + Joventut és cada cop més conegut a les Illes Balears i així ho demostren les dades de participació de la darrera convocatòria: un total de 15 projectes presentats per entitats i institucions de la Comunitat Autònoma que implicaran, d’aprovar-se finalment, un finançament de 278.373 € a càrrec de fons comunitaris.

L'ensaïmada mallorquina incrementa el valor de comercialització

E.P./dBalears

La comercialització de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Ensaïmada de Mallorca ha augmentat un 4,13% en un 2015 respecte de l'any anterior, mentre que el valor del producte va créixer gairebé un 23%, consolidant la recuperació que va començar el 2014, segons les dades i la diagnosi publicades aquest dissabte a Illes Balears Qualitat.