Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

L'ensaïmada mallorquina incrementa el valor de comercialització

|

La comercialització de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Ensaïmada de Mallorca ha augmentat un 4,13% en un 2015 respecte de l'any anterior, mentre que el valor del producte va créixer gairebé un 23%, consolidant la recuperació que va començar el 2014, segons les dades i la diagnosi publicades aquest dissabte a Illes Balears Qualitat.

 

Rècord de projectes presentats al programa Erasmus+Joventut

El programa Erasmus + Joventut és cada cop més conegut a les Illes Balears i així ho demostren les dades de participació de la darrera convocatòria: un total de 15 projectes presentats per entitats i institucions de la Comunitat Autònoma que implicaran, d’aprovar-se finalment, un finançament de 278.373 € a càrrec de fons comunitaris.

Menorca vol defensar els seus interessos davant el decret de l'impost turístic

|

El Consell de Menorca ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de la Llei 2/2016 de l'impost sobre estades turístiques i de mesures a l'impuls del turisme sostenible. Aquesta iniciativa, segons fonts del Consell, respon a la voluntat de defensar els interessos de Menorca posant en valor el reconeixement d'un model turístic propi i clarament diferenciat de la resta d'illes.

El II Pla d'Igualtat pretén «incrementar la presència de dones directives en 60/40»

La Comissió d'Igualtat dels treballadors de Serveis Generals de la CAIB, presidida per la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, ha donat el vist i plau al segon Pla d'Igualtat de la CAIB, destinat a «enfortir i perfeccionar les mesures afavoridores de la igualtat entre gèneres en el sí de la funció pública de les Illes Balears».