Setmanari d'informació local - 138 anys

Menorca vol defensar els seus interessos davant el decret de l'impost turístic

E.P./dBalears

El Consell de Menorca ha presentat dues al·legacions al projecte de decret de la Llei 2/2016 de l'impost sobre estades turístiques i de mesures a l'impuls del turisme sostenible. Aquesta iniciativa, segons fonts del Consell, respon a la voluntat de defensar els interessos de Menorca posant en valor el reconeixement d'un model turístic propi i clarament diferenciat de la resta d'illes.

L'Institut Balear de la Joventut i el Consell de Menorca impulsen el Carnet Jove

La vicepresidenta primera i consellera d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Susana Mora, el director de l'Institut Balear de Joventut (IB-Jove) del Govern de les Illes Balears, Joan Ferrà, i el director insular de Joventut, Ocupació i Innovació, José Carbonell, han presentat aquesta setmana les accions d’impuls del Carnet Jove a Menorca.

Antoni Camps assegura a Twitter que Menorca patirà un govern radical

Antoni Camps, diputat del PP i portaveu adjunt de la formació, ha encès aquests dies Twitter amb piulades polèmiques sobre el nou govern d’esquerres al Consell de Menorca. En una piulada va assegurar, en castellà, que «els menorquins haurem de patir un govern sectari, radical i extremista en el Consell de Menorca. S’han acabat les llibertats públiques».