Setmanari d'informació local - 138 anys

ARCA: «Palma podria perdre un altre edifici històric si Cort fa caure Can Baró»

E.P./dBalears

ARCA ha advertit aquesta setmana que Palma «podria perdre un altre edifici històric» ja que l'Ajuntament «pot aprovar» pròximament la demolició de Can Baró, situat al número 6 d'Andrea Dòria. Segons ha informat l'entitat, el fet que aquest edifici no estigui inclòs en el catàleg de Palma representa «una demostració de la insuficiència del catàleg de patrimoni».

'Al Molinar, Port Petit' defensa que la supervivència del Club «passa per renunciar a l'ampliació»

E.P./dBalears

La plataforma 'Al Molinar, Port Petit' ha defensat aquesta setmana que la supervivència del Club Marítim Molinar de Llevant «passa per renunciar» al projecte d'ampliació i ha assegurat que «aquesta supervivència es garanteix amb la rehabilitació de les instal·lacions, sense necessitat de ampliar les actuals dimensions».

Balears » Balears #SmapCortSmapaparcamentsforat

L’Smap nega l’existència d’un «forat» a la caixa dels aparcaments

La Societat Municipal d’Aparcaments i Projectes (Smap) nega l’existència d’un suposat «forat» a la caixa dels aparcaments municipals. Segons l’Ajuntament de Palma, l’Smap va establir al darrer contracte de vigilància i serveis auxiliars que l’empresa adjudicatària que guanyés el concurs havia de realitzar controls de qualitat del servei que presten.

 
Balears » Balears #Cort

Hila reafirma el compromís amb l’Oficina del Defensor de la Ciutadania

José Hila, batle de Palma, ha reafirmat aquesta setmana passada el compromís de l’equip de govern amb l’Oficina del Defensor de la Ciutadania, i ha mostrat la seva voluntat de nomenar al més aviat possible un Defensor de la Ciutadania, «una persona de reconegut prestigi que pugui ser recolzada amb el màxim consens possible per part de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Palma».

Balears » Balears #EmayaCortEmayaneteja

EMAYA reconeix que fa dos anys que no es neteja els contenidors

La tinent de batlia d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, Neus Truyol, ha presentat aquesta setmana en roda de premsa el Pla de Neteja d'Estiu d’EMAYA, que ha suposat la contractació de 50 peons de reforç durant 3 mesos.Truyol ha destacat que d’aquesta manera Emaya «ja comença a impulsar iniciatives per recuperar la dignitat de tots els barris i la neteja de Palma».
Balears » Balears #Cort#Emaya

Imma Mayol, nova gerent d'EMAYA

Imma Mayol serà la nova gerent d'EMAYA. Ha estat responsable de diferents àrees de gestió de salut pública i de medi ambient a l'Ajuntament de Barcelona i també ha estat diputada al Parlament de Catalunya.
Balears » Balears #Cort

L’Ajuntament de Palma torna a ‘parlar’ català

L'Ajuntament de Palma ha aprovat una instrucció de Batlia sobre l'ús del català i el castellà al consistori, que estableix que l'administració municipal ha d'actuar d'ofici en català, excepte quan el ciutadà sol·liciti expressament que sigui en castellà.