Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Antònia Monroig, guanyadora de l’Art Jove de disseny

Antònia Monroig (Petra, 1993) ha estat escollida guanyadora del certamen de disseny de la nova línia gràfica del programa cultural Art Jove durant l’exposició dels finalistes, celebrada a Sa Possessió aquest divendres, en un acte que també ha servit per donar a conèixer les novetats més importants de la nova convocatòria d’Art Jove, que convocarà fins a nou certàmens dins 2016.

Els diputats de Podem Eivissa demanen a PP i PSOE que es posicionin sobre el repartiment dels doblers de l’ecotaxa

Els diputats eivissencs de Podem, Aitor Morrás, Salvador Aquilera i Marta Maicas, fan una crida a tots els diputats electes a Eivissa del PP (Tania Marí, Vicent Serra, Sara Ramón, María José Ribas, Miguel Jerez) i del PSOE (Xicu Tarrés, Pilar Costa, Silvia Limones i Enric Casanova) interpel·lant-los perquè es posicionin públicament sobre el sistema de repartiment de la recaptació de l'Impost Turístic.

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el compromís de destinar el 30% de la millora del finançament a Educació

L’Assemblea de Docents recorda al Govern el seu compromís de destinar el 30% de les millores del finançament a Educació.  Amb motiu del doblament de l’objectiu del dèficit, que permetrà gastar uns 100 milions més que no figuren en els pressuposts, l’entitat reclama una millora de finançament en Educació.    

 

Rècord de projectes presentats al programa Erasmus+Joventut

El programa Erasmus + Joventut és cada cop més conegut a les Illes Balears i així ho demostren les dades de participació de la darrera convocatòria: un total de 15 projectes presentats per entitats i institucions de la Comunitat Autònoma que implicaran, d’aprovar-se finalment, un finançament de 278.373 € a càrrec de fons comunitaris.