Setmanari d'informació local - 138 anys
Balears » Balears IB3

IB3 ja es pot veure a Catalunya

E.P / dBalears

IB3 es pot veure a Catalunya a partir d'aquest divendres a través del canal IB3 Global, que reactiva la reciprocitat entre Catalunya i les Balears amb l'emissió compartida dels principals canals en ambdós territoris. En concret, el canal que es pot veure és IB3 Global, l'equivalent al canal TV3cat.

Balears » Balears IB3Manresa

Manresa justifica que la convocatòria de personal directiu d'IB3 no exigeixi la titulació de periodisme

E.P / dBalears

El director general d'IB3 ha assegurat que «no hi ha cap lloc de feina dissenyat, decidit o fet a mesura», enfront del rebuig del Sindicat de periodistes de les Illes Balears als requisits de les convocatòries. Manresa també s'ha pronunciat sobre l'exigència del català com a requisit i la previsió d'un milió d'euros d'ingressos comercials a l'ens públic.

Balears » Balears #AndreuManresa#IB3

Andreu Manresa: «Les audiències seran importants, però no una obsessió mortal»

El director general d'IB3, Andreu Manresa, ha garantit que l'ens de comunicació s'encamina a ser un «fidel mirall de la comunitat» i a complir la funció de servei públic en què el periodisme serà «garantia de qualitat». Segons Manresa, IB3 s'ha de convertir en un mitjà «volgut i desitjat» per les persones de Balears. En aquest sentit, Manresa ha assegurat que les audiències seran importants, «però no una obsessió mortal»: cal ampliar l'audiència, però no a «qualsevol preu», ha matisat aquest dijous en el Parlament.

Balears » Balears #somUIBIB3ManresaSom UIBllengua

IB3 i la UIB enfortiran la col·laboració en matèria lingüística

L’ens públic de Radiotelevisió de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears enfortiran la col·laboració en matèria lingüística i de difusió científica i cultural. Ho han acordat aquesta setmana el senyor Andreu Manresa, director general d’IB3, i el Rector de la UIB, Llorenç Huguet, en una trobada al campus universitari.

PSIB, Podemos i MÉS critiquen el nomenament d'Antoni Bauzá i demanen una comissió urgent de control d'IB3

PSIB, Podem, MÉS per Mallorca i Més per Menorca han criticat el nomenament d'Antoni Bauzà com a director d'IB3 Televisió, una decisió que consideren un fet «irresponsable i deslleial» i han registrat un escrit al Parlament amb el qual sol·liciten de manera urgent una comissió de control de l'ens.

Balears » Balears #IB3

La UIB recuperarà l'autoritat lingüística d’IB3

Avui dijous ha tingut lloc la primera reunió entre la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura i la UIB, en la que el tema principal ha estat la recuperació del model lingüístic de la Universitat a l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Balears (IB3).