Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys
Balears » Balears #LOMQELOMQEassemblea de docents

L'Assemblea de Docents critica l'actitud dels directors de secundària

L'Assemblea de Docents critica l'actitud dels directors de secundària. L'entitat ha fet públic un comunicat en el qual vol respondre a les acusacions de l'associació de directors ADESMA que opinaven que el bloqueig de la planificació que es viu en els centres és fruit de l'estratègia de l'Assemblea davant els canvis en els nous horaris i itineraris LOMQE.

L’Assemblea de Docents critica els «desencerts» d'Educació

El comitè de vaga de l’Assemblea de Docents ha critica aquest dissabte els «desencerts» de la Conselleria d’Educació que dirigeix Martí March. En relació a l’adopció de mesures provisionals que afecten els horaris lectius setmanals, han considerat que la mesura és del tot insuficient per a pal·liar al màxim els efectes negatius que la LOMQE.

 
Balears » Balears #LOMQE#educacióLOMQEeducació

La Conselleria rectifica i afegeix 36 noves places per a «minimitzar» els efectes de la LOMQE

Després de les converses mantingudes a la darrera reunió amb els comitès de vaga i també en mesa sectroail, i «després de fer el corresponent anàlisi de la situació», la Conselleria d'Educació ha decidit incorporar 36 noves vacants a mitja jornada de les especialitats de professorat de secundària de música (26) i de dibuix (10), amb l'objectiu de «minimitzar els efectes de la LOMQE» sobre les matèries artístiques i afavorir que es puguin fer desdoblaments en aquells casos en que les ràtios d'alumnat siguin més elevades, per tal de millorar la qualitat de l'ensenyament pel que fa a les matèries en qüestió.

Balears » Balears LOMQE

Les Balears no assisteix a la reunió tècnica sobre la LOMQE al Ministeri d'Educació

Els representants d'Andalusia, Extremadura, Castella-la Manxa, País Valencià, Astúries, Aragó, les Balears, Cantàbria, Catalunya, Canàries i el País Basc no han assistit aquest dijous a la reunió tècnica al Ministeri d'Educació sobre l'aplicació de la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE), perquè el ministre d'Educació Íñigo Méndez de Vigo no ha convocat encara la Conferència Sectorial, com li han sol·licitat en diverses ocasions.

Balears » Balears LOMQE

Les Balears suspenen l'aplicació de la LOMQE

El conseller d'Educació Martí March ha recordat que «la Comunitat de les Balears va presentar un recurs contenciós administratiu» davant el Tribunal Suprem «per a la paralització i revisió de les proves LOMQE».

Balears » Balears LOMQE

El Govern no farà les proves de revàlida als alumnes de sisè de primària

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha confirmat aquest dijous que a les Balears no es faran les proves de revàlida als alumnes de 6è de primària que recull la Lomqe, si bé als centres educatius es valoraran les competències bàsiques adquirides pels estudiants a partir d'unes avaluacions individuals que validarà una comissió externa.