Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Barceló, Vidal, Camps i Santiago assumiran les conselleries de MÉS

El dBalears ha pogut saber que MÉS ja ha escollit qui estarà al capdavant de les conselleries que gestionarà el partit.

Com ja s'havia anunciat, Biel Barceló assumirà la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme. L'esporlerí Vicenç Vidal serà el cap de la Conselleria de Mediambient, Agricultura i Pesca. La menorquina Esperança Camps s'encarregarà de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura. La veterana Fina Santiago ha acceptat finalment ser la portaveu del Govern i estar al front de la Conselleria de Serveis Socials.

Balears » Balears MésMònica Oltra

Oltra: «Hem de canviar el model econòmic perquè el centre siguin les persones»

La portaveu de Compromís, Mònica Oltra s’ha reunit amb els membres del grup parlamentari MÉS per Mallorca abans de la seva visita institucional. Després de la trobada Oltra ha valorat la situació política actual: «Necessitam tenir a Espanya un govern que sigui aliat dels governs valencià i balear, que entengui que les coses han de canviar. I que el canvi ha de ser per fer més fàcil la vida de la gent i no més difícil com s’ha fet fins ara».

Balears » Balears #26JMésPodemaliança electoral

MÉS rebutja la proposta inicial de Podem però aprova «continuar negociant» una aliança electoral d’esquerres

L’Assemblea de MÉS celebrada aquest dissabte, a la qual han participat més de 180 persones, ha aprovat per ampla majoria (un 93% dels vots) la resolució que insta l’Executiva a continuar negociant «una aliança electoral ampla, d’esquerres i pel dret de decidir», tot rebutjant la darrera proposta de Podem que pretenia relegar MÉS al quart lloc de la candidatura al Congrés.

Balears » Balears CandidaturaSobiranistaMésPodem

Hi haurà candidatura sobiranista: o encapçalada per MÉS o per una persona independent

De moment, les negociacions entre MÉS i Podemos s'han estancat en la confecció de la llista. Aquest dilluns, el portaveu de MÉS al Parlament, David Abril, ha dit que l'acord que els ha ofert Podemos -entrar en el número quatre a la llista del Congrés- «és una mica humiliant» però ha assegurat que «encara no han perdut la il·lusió en el procés de confluir amb aquesta formació en les properes eleccions».